Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
DIDIT - напреднал
Може ли някой де ми каже, откъде да си сваля програма? която да записва всеки звук който минава през звуковата карта. Обаче тази програма нетрябва да се появява на десктопа. Все едно че не съществува. Когато няма звук да не записва. Шпионска работа. :gott:
mitcd - специалист
all-sound-recorder-xp,Total Recorder Pro v5.2,svrecorder10be-Тия са които имам и сигурно можеш да намериш още 100.Обаче как ще скриеш да не се виждат трябва да измислиш.И що не си кажеш ,кого искаш да слушаш.Skype,ICQ -има програми които могат да свалят и видеото от web-камерата :)
solo5 - майстор
има такива шпионски програми, които записват всеки натиснат клавиш от клавиатурата, могат да запазват като скрийншотове всички отворени страници от нета и предполагам - могат да записват и аудиото
но това в реално време е свързано с огромен обем данни, които ще се записват на диска
така че трябва да имаш голям диск и бърз процесор, за да може да се справи без да лагва компа
навремето имах подобна програма (не и помня името)

"извикваше" се с комбинация от 4 клавиша и след като се минимизираше изчезваше яко дим нейде в системните папки
mitcd - специалист
Това изобщо не е верно за големия ресурс! Ресурс трябва да имаш само ако записваш видео и то с голяма резолюция.За Web страници ,натиснати клавиши не заема нищо.Аудио записа заема малко повече.Но ако е Моно и е МР3 на 32Кб. пак е нищо(говорим за запис на говор).За пример 8-10 часа аудио се събират на около 128Мб.Освен да е много стар компа,че да е проблем.На моя правя запис от тунера 640х480,тегля от торент,слушам радио,фотошопа и всичко е ОК.А и мисля че програмата която имаш не записва аудио и видео.
romanpm - майстор
:) Имах една програмка KGB супер беше , но ми спече РС и я изгубих , беше точно такава и трябваше от Run да се стартира иначе бе скрита , ако някой я измъкне дайте линк :?
ssi - специалист
Май има още нещо след KGB. Нещо подобно?
http://www.download.bg/index.php?cls=program&id=29324
DIDIT - напреднал
май няма да можете да помогнете. Благодаря все пак.
mitcd - специалист
А някоя от програмите изтегли ли ?Или си хабих на празно куршумите? :-D
engineer - специалист
аз също съм ползвак KGB и подобни. Нищо не се вижда на монитора.

Обаче Ad-Aware ги надушва.
DIDIT - напреднал
дайте някоя програма която е фрий.

Тема "запис на звук от звуковата карта на компютъра" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: