Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
Justy - майстор
24 Часа

Вирус от типа "троянски кон" удари по българските потребители на Skype и ICQ, оплакаха се пострадали пред "24 часа".
Вирусът се разпространява мълниеносно и чрез имейли и чат форуми, но повечето жертви са клиенти на програмите за интернет комуникация Skype и ICQ.
Най-коварното е, че заразата се изпраща като прикачен файл от компютри на близки хора, които дори не подозират, че го правят.
Заразата е изключително опасна, защото събира като пчеличка пароли, имена и прякори, които използваме, за да влезем в пощата си, както и за достъп до портали с банкова информация например.
В същото време коварният вирус, който миналата седмица създаде проблеми и в МВР, изтрива ценна информация от компютъра.
АНТОН ГЕОРГИЕВ
velsi - Почетен майстор
Е, поне името му да бяха написали...
Теди - специалист
Идва с прикачени файлове от твои абонати което е лошото. Краде адреси и от тяхно име праща :evil: за това трябва да се внимава.
yakinceto - специалист
Това ми го прати едно приятелче:
Прочети внимателно следните редове:ИМА НОВ СКАЙП ВИРУС!!! ПРИ ТОВА БЪЛГАРСКИ!
Той се казва “VIlizara-Kiflata”! ТОЗИ ВИРУС Е БИОС ВИРУС И ЩЕ УНИЩОЖИ ЦЕЛИЯ ТИ ХАРД ДИСК!!!
Скайп никът е veli4ka don4eva
ПРАТИ ТОВА НА ВСИЧКИТЕ СИ АБОНАТИ, ЗАЩОТО АКО НЯКОЙ ГО ПРИХВАНЕ, ТОЙ ИДВА ПРИ ТЕБ АВТОМАТИЧНО!!!
Кажи това на всичките си приятели в Skype-а да не приемат никой с името “vilito.0077″ или “veli4ka don4eva”, защото това е вирус, който повержда целия хардуеър. Задължително го прати на всички, дори и на абонатите извън линия, защото, ако някой от тях го хване, ти го получаваш автоматичнo
Внимавайте :|
montoya - майстор
yakinceto написа:
Той се казва “VIlizara-Kiflata”! ТОЗИ ВИРУС Е БИОС ВИРУС И ЩЕ УНИЩОЖИ ЦЕЛИЯ ТИ ХАРД ДИСК!!!
ПРАТИ ТОВА НА ВСИЧКИТЕ СИ АБОНАТИ, ЗАЩОТО АКО НЯКОЙ ГО ПРИХВАНЕ, ТОЙ ИДВА ПРИ ТЕБ АВТОМАТИЧНО!!!
Кажи това на всичките си приятели в Skype-а да не приемат никой с името “vilito.0077″ или “veli4ka don4eva”, защото това е вирус, който повержда целия хардуеър. Задължително го прати на всички, дори и на абонатите извън линия, защото, ако някой от тях го хване, ти го получаваш автоматичнo
Това па е егати глупостта.
Като чуем за биос вирус ми става смешно, още повече за повреда на целия хардуеър. Се една вируса ше земе чука и ще разбие хард диска на парчета или ще счупи платката Рам :?
Че има вирус който върви по скайп има ама не е тоя спам ли му се вика, флуд ли му се вика дето си го пращат дечковците.
Ако не изпратиш тва писмо на 100 абонати шъ ти умре мачката :-D :-D :-D
zoro1 - специалист
montoya написа:
yakinceto написа:
Това па е егати глупостта.
Като чуем за биос вирус ми става смешно, още повече за повреда на целия хардуеър. Се една вируса ше земе чука и ще разбие хард диска на парчета или ще счупи платката Рам :?
Че има вирус който върви по скайп има ама не е тоя спам ли му се вика, флуд ли му се вика дето си го пращат дечковците.
Ако не изпратиш тва писмо на 100 абонати шъ ти умре мачката :-D :-D :-D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Тема "Голите снимки по Скайп - с троянци !" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: