• 1
  • 2
Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
krasiorocknroll - специалист
От компютър към телевизор-моля за предложение,каква видеокарта?Искам да използвам компа за да гледам филми на телевизора,но видеокартата ми има изход само за монитора.Каква видеокарта да си взема? :?
Теди - специалист
Със същия успех питай и какви цигари да си купиш. Спомени каква ти е конфигурацията поне аджеба. :)
Johny - майстор
С TV Out. За предпчитене Radeon, по-лесно се настройват. Чети: http://blog.ickata.net/UserFiles/tvout.htm
Теди написа:
Със същия успех питай и какви цигари да си купиш. Спомени каква ти е конфигурацията поне аджеба. :)
:!: видеокартата ми има изход само за монитора. :!:
Благодаря на Johny! :)
Последна промяна от krasiorocknroll на ср дек 10, 2008 9:57 pm, променено общо 1 път.
galin.com - специалист
Какъв ти е телевизора ?
Ако е с кинескоп и нямаш TV-out на виедокартата - нямаш шанс.
Ако е LCD и има VGA вход може да пробваш със сплитер.
Бре каква е тая карта която има само изход за монитор ? Да не би да е лаптоп или вгданена карта на евтин компютър ?

Оффф, сега видях че искаш да купуваш нова. ВНИМАВАЙ за съвместимост.
Успех.
wire - напреднал
Сподели за марката на тв-то или поне кажи какви входове има :wink: ако има скарт ти предлагам http://comelsoft.com/product.php?cat=vi ... e&lang=bul виж hand view III, аз имам такова от лаптопа към lcd на скарт :callsign: Картината не е кристална, но само плазмените вадят много хубава картина, не и lcd, да го имаш предвид :/ :wink:
И само да добавя:
Тук сме доста изостанал държава, да знаете! В Европа имат scart->vga, а тук даже ще ти се изсмеят, че няма такова нещо :irre3: ...а аз през това време седя и го гледам в монитора, че се продава в пустата му Европа... :?
Теди - специалист
Ако дъното ти е на найсе години може и да не закачиш карта с тв. аут! Виж си параметрите и в който и да е магазин ще ти кажат каква карта е подходяща. Това имах предвид с тв. аут естествено не с изход за микривълнова
Последна промяна от Теди на чет дек 11, 2008 6:31 pm, променено общо 1 път.
malkstor - специалист
Красьо, ако отговориш на следните няколко въпроса ще ни е по-лесно да ди дадем решение:

- коя година ти е купен компютъра и нов ли беше?
- широката страна на куплунга за монитора хоризонтално ли е или вертикално, когато е включен на гърба на компютъра?
Той телевизора има вход PC,проблема е че трябва постоянно да местя кабела :sad: Ще сменя видеокартата с такава която да има два изхода-към компа и към телевизора.
Ако темата не представлява интерес може да се изтрива :)
  • 1
  • 2

Тема "От компютър към телевизор" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: