Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
тонито - специалист
Здравейте господа хакери:)
можете ли да ми обясните защо се получава това..........

Прикачен файл

untitled.JPG
untitled.JPG (42.13 KиБ) Видяна 4111 пъти
zoro1 - специалист
Бъг в играта,драйверите на видеото,проблем с комуникацията между РАМ паметта и ЦПУ-то или видеото...
Може би да се оправи ако преинсталираш играта ама не е сигурно
ronik - специалист
...или да сложиш други драйвери.
Последна промяна от ronik на вт фев 10, 2009 10:18 pm, променено общо 2 пъти.
DStefanov - специалист
Това нещо може да се получи ако си клокнал ядрото и паметта на видеокартата!!! :wink:
тонито - специалист
нищо не е клоквано. смених драйверите. сега тегля друга версия на играта :?и пак същото...
П.С. абе хакери, защо нямате в профила скайп да си бъбрим там и да не спамим тука? :)
DStefanov - специалист
Кажи все пак каква е видеокартата! :roll: Коя версия на драйвера ползваш? Ако си инсталирал най-новия, махни го и опитай с доста по-стар! Например такъв от времето на играта например. Хайде, пиши и ще измислим нещо :?
тонито - специалист
тази игра прави кахър и на двата компа.на единия видеото е ги-форс 4400 а на другия е радион 3800, :?
ronik - специалист
тонито написа:
.
П.С. абе хакери, защо нямате в профила скайп да си бъбрим там и да не спамим тука? :)
Защото в скайпа не можем да трупаме мнения :lol: . Пробвай във видео опциите на играта да смениш на Open GL, да видим дали ще стане нещо. Обаче и аз мисля,че наистина ти трябва стар драйвер за видеото, за да се оправи .
Последна промяна от ronik на пон фев 09, 2009 10:55 pm, променено общо 1 път.
Бай Член - специалист
И какво общо имат тук ХАКЕРИТЕ, че не зацепих?
Иначе на мен, като по-прост ми прилича на дефект в самата игра.
Ако я теглиш от едно и също място и е един и същи файла, можеш да си продължаваш до безкрайност.

Тема "сложен въпрос..." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: