Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
sspoko - специалист
Налагами се да направя една форма за попълване на данни в ацес до сега не съм работил стази програма но горе долу вече разбрах за какво става въпрос. Та въпроса ми е следния имам екселска таблица с имена на области общини и населени места както и пощенски код на всяко населено място, във формата има полета които съответстват на тези данни как да направя така че когато въведа дадена област във полето за община да ми излиза падащ списък с възможност за избор на само на общините от въведената област и аналогично когато е избрана вече общината в полето за населено място да излиза падащо меню само с населените места в нея.
al-import ltd - специалист
Da ne govorish za access ? Ako za neq govorish sas sigurnost nqma da se opravish ako ne pochetesh parvo. Po-lesno shte e ako dadesh snimka ot samia excel na tablicata togava moje i da ti pomogna.

Кирилицата къде я забравихме ? [/size]

takezo
sspoko - специалист
al-import ltd - ето това съм направил до момента а екселската таблица е с четири колони съответно област, община, населено място, екьтте. Колкото до четенето вече събрах литература и започвам да чета но проблема е че този резултат ми трябва бързо.

Прикачен файл

p2.JPG
p2.JPG (32.6 KиБ) Видяна 1612 пъти

Прикачен файл

p1.JPG
p1.JPG (31.35 KиБ) Видяна 1612 пъти
al-import ltd - специалист
Прати ми снимките на alex@al-import.com

Тема "Въпросче за ацес 2003?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: