Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
drobsa - специалист
Kак се инсталира виста на серелат хард диск. Бутвам диска и след това избирам каква да е вистата и идва монент когато ме пита къде искам да инсталирам операционната система но не ми показава никакви устройства дори и хард диска не показва когато да м търси устройсвата въобще не иска да намери хард диска.
sstefanov - майстор
"серелат" какво ще рече? :?
Johny - майстор
За лаптоп ли говориш? Като питаш, кажи за каква машина става въпрос и някакви подробности.

Казва се Serial ATA хард диск.
Последна промяна от Johny на пон мар 30, 2009 8:01 pm, променено общо 1 път.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Какво е "серелат хард диск"? Гогъл не го е чувал!!! Йееее!
sstefanov - майстор
Serial ATA ли?!!?
Нямаше да се сетя, честно! :-D
drobsa - специалист
да става въпрос за serial ATA грепката е моя извинявам се да за същия става на въпрос а когато се опитан да форматирам и заредя XP също не става стуга до момента когато искаха да форматира дяловете но не иска да ги форматира
drobsa - специалист
Не не е лап топ а настолен компютър дъното е интелско а диска е 500 гигабайта
Johny - майстор
Koгато качваш повече операционни системи, се започва от най-ниската версия /в случая ХР/, и след това Виста и т.н.. Но...за да инсталираш ХР за големите хардова, какъвто е твоя, трябва ХР-то да е с интегриран SP2 или SP3 /сървис пак/.
Ето десетки обяснения за начина на интегриране: http://www.google.bg/search?hl=bg&q=%D0 ... 6&ie=UTF-8

Избери си, което ти е най-разбираемо.
sstefanov - майстор
Off: Как можеш да напишеш толкова много думи без нито един препинателен знак или главна буква? Трудно е да те разбере човек ...
drobsa - специалист
Не става и не става какво иска не знам на харда няма операционна система и вземам драйверите за SATA от диска на дъното скагам ги на флаша но не става. е Xp ми е с SP3 вградено и пак не иска. Голяма

Тема "Kак се инсталира виста на Serial ATA хард диск" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: