Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Sled sylzi i sopoli, nova instalaciq. Ooobache nishto ne izglezda kakto... znaete.
Ima li nachin da si vyrna stariq IE. Tozi ne go razbiram kakvo mi pokazva! Nemam nervi. Star chovek ne biva taka da se mychi.
Rekoha, che kirilica imam..mi de e? Nema buton nema dqvol.... i tn i tn
ima li nqkoj, sys zdravi nervi, da se podade, da pomaga...?
tarlyo - специалист
Бутон за смяна на езици:
контрол панел- рег и езикови опции- езици- подробни данни- настройки- езикова лента- отметка на първата опция- ок- приложи.
Изображение
Ако е на англ. ОС, както предполагам, се ориентирай по шота.

Сложи всичко на "Bugаrian" от падащите менюта.

За IE виж тук
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Езиците тъкмо се справих. Почти. Че няма фонетична кирилица бе очаквано. Нооо с клавиши се сменя само от BG на EN. Обратното на ръка....
Kakво за ОС? IE е на български! По-абсурдно и ненужно нещо не знам да има. И е неуправляем. Линкът който ми даде, как ми върши работа?
velsi - Почетен майстор
За фонетичната подредба - сайта на Инженера. Сложи си една Мозила и забрави за IE. Просто го игнорирай. Бързо ще усетиш разликата и ще се чудиш защо чак сега...
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Миии аз и Мозилата не понасям. Искам си старото ИЕ.
Не очаквам да разберете проблемите които имам с Нещо ново, при това комбинирано с бутони. Почти болестно състояние. Та, не разбирайте, приемете, повярвайте ииии помогнете, моля.
Друг път успявах някак да вкарам виндовса в достатъчно "стар изглед". Нооо сега не става и не става.
velsi - Почетен майстор
И сега ако кажеш какъв е Уиндолса...
Бай Член - специалист
И обясни, поради что са натресе на пишман 'майстори' да ти преинсталират Windowsa?
Стария какво го болеше та не пита тук как да го оправиш?
tarlyo - специалист
От линка който ти дадох, стигаш до свалянето на това: http://tredosoft.com/files/multi-ie/mul ... -setup.exe и си инсталираш която версия на IE си искаш.
А иначе аз препоръчвам "Опера", ама ти не щеш...
nivanov - специалист
Интернет Експлорер - програма за достъп от компютъра ти до интернет и обратно ...
Johny - майстор
Почети при "инженера" за кирилизацията, както ти каза Velsi и за особенностите при инсталацията на Уиндоуса, за да ти работи нормално кирилизацията. ХР с последния SP3 (сервизен пакет) върви с IE 6 версия. По - старите версии са с IE 5. Но 6 версия, дори седма не би трябвало да ти създава проблеми. IE 8 е бъгав (дефектен). Намери си човек да ти направи добра инсталация и настройки и след това да го архивира някъде, за да може при нужда да го възстановиш.

Тема "windows..." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: