Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
alsted - майстор
Купих си по невнимание неELITно авто радио с USB вход и карта памет SD/MMC

Качвам на картата музика МР3, която я четат китайско CD-плеърче и миниатюрно МР3 плеърче с неизвестен произход, радиото ми казва "NO FAIL" :? Ако някой знае нещо, предварително благодаря за съдействието. Ако са нужни уточнения - чакам въпросите ви :?:
evdoki - специалист
Мърфи има фраза: ако нищо не работи, прочети упътването. Оттам те съветвам да започнеш
inspo - майстор
дали поддържа размера на картата която му слагаш ?
alsted - майстор
evdoki, не съм от хората дето не четат, напротив по-скоро вече мога да рецитирам инструкцията, ама нъц...

inspo, прочел съм го: 1GB макар, че в магазина ми пробутаха евтина карта 4GB, която изобщо не мога да я заредя качествено. Пробвам с друга моя, от една камера - въпросната музика/МР3/, качена на 1GB-картата, камерата я възпроизвежда без проблем, радиото изписва: "няма фаил".

От инструкцията: "Поддържани МР3 декодиращи режими"
MPEG1 aUDIO Layer3 (44.1kHz)
скорост от 32 до 320 Кврs - при мен-128

Благодаря за вниманието ви! Чакам нови въпроси за уточняване!
alsted - майстор
Реших си проблема. Ако някой некомпетентен като мен, се сблъска:
трябва да се форматира първо въпросната карта и това е всичко. Можете да си слатате папки, надписи /ако са на кирилица-не пречи, но няма да се четат/ и това, че картата е над 1GB също не пречи :idea:
bibiqn - специалист
И аз си взех такова сд.Модела е 5600usb.Сега обаче почна да ми дава грешка при опит да чете от усб или мемори карта.Грешката която пише е
"NO SERVO".Някой имал ли е този проблем и как се оправя евентуално.Пробвах с бутона ресет ,но няма ефект.
darken_nz - специалист
bibiqn написа:
И аз си взех такова сд.Модела е 5600usb.Сега обаче почна да ми дава грешка при опит да чете от усб или мемори карта.Грешката която пише е
"NO SERVO".Някой имал ли е този проблем и как се оправя евентуално.Пробвах с бутона ресет ,но няма ефект.
За това съм чувал, че е някакъв дефект на този модел, но никой не дава решение.
Можеби има някаква по-различна схема за свързване и за това да се получава този дефект.
В упътването няма ли информация ?
Там обикновено се дават решения на редица често срещани проблеми
(включително и за този на темата)
И само да допълня, че обикновено е нужно паметта да се форматира във
FAT16 или FAT32, но както казах по-горе това го пише в упътването.
bibiqn - специалист
darken_nz написа:
bibiqn написа:
За това съм чувал, че е някакъв дефект на този модел, но никой не дава решение.
Можеби има някаква по-различна схема за свързване и за това да се получава този дефект.
В упътването няма ли информация ?
Там обикновено се дават решения на редица често срещани проблеми
(включително и за този на темата)
И само да допълня, че обикновено е нужно паметта да се форматира във
FAT16 или FAT32, но както казах по-горе това го пише в упътването.
Сд то го ползвам повече от година и до сега не е имало проблем.Първо започна да дава тази грешка като сложа флашка.Вчера си сложих мемори картата и цял ден си бачка без проблем.Тази сутрин ствам за работа пускам сд то и пак същата грешка.После пробвах и с диск и там е същото.:( само тунера работи(поне за сега )
vk - специалист
добре де какви са тези модели радия (mp3-ки) , дайте някакви снимки да видим, както и цените им ?

Тема "Качване на музика на SD/MMC памет карти" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: