• 1
  • 2
Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
gorgidanchev - специалист
Как да истегля това... http://translate.google.com/translate?h ... 26hs%3D7sD
Johny - майстор
File-> Save As-> там на средния ред пише: Save as type: от падащото меню избери Web Arhive, single file Toва се отнася за IE/Интернет Експлорер/. За Мозилата е аналогичо, но там избери типа на файла: Уеб страницата, всичко. Ако маркираш всичко, можеш да го копираш и "пейстнеш" в Word.
За текста нямам проблем.Става въпрос за видеото. :-k
Johny - майстор
Програмата е RealPlayer: http://www.real.com/. Потърси кракната, за да и работи всичко. Когато стартираш каквото и да е видео ти предлага да го изтеглиш.

Прикачен файл

untitled.jpg
untitled.jpg (42.49 KиБ) Видяна 2898 пъти
mitko414 - специалист
Препоръчвам ти програмата Orbitdownloader. Интегрира се чудесно с браузъра. Като пуснеш клипчето, само придвижваш курсора на мишката върху клипа и "get it".
Благодаря колеги но пак не става. :? :? :?
С компютрите съм на ти....но тоя английски........ :cry:Забравих да спомена...отваряли сме всичко ...но това видео ми искара нервите :!: Трябва ми спешнооооооооооо...
velsi - Почетен майстор
Кое точно видео ти трябва? Щото на тоя сайт има доста. Изтеглих едно, но не знам дали него искаш. Тегленето става с Mozila Firefox и инсталирана добавка DownloadHelper.
Johny - майстор
velsi написа:
Кое точно видео ти трябва? Щото на тоя сайт има доста. Изтеглих едно, но не знам дали него искаш. Тегленето става с Mozila Firefox и инсталирана добавка DownloadHelper.
Вярно - това върши много добра работа. Бях забравил за него.
velsi сещаш ли се закакво искъм това видео.В работилницата нямам нет...Искъм да поглеждам отвреме на време.Ще ги смъкна всичките. :? Но нещо не става с ОПЕРАТА :!: :!: :!: :?
  • 1
  • 2

Тема "Как да изтегля това..." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: