Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
stiv1961 - майстор
Понякога при стартиране на Firefox ми излиза следния надпис:Firefox вече е пуснат, но не отговаря. За да отворите нов прозорец, първо трябва да затворите съществуващия процес Firefox или да рестартирате цялата система.
jameson_2001 - специалист
:) Интересно - точно преди 5 минути и на мен ми показа същото съобщение - аз съм с firefox вече 6 месеца и за сега сефте ми се случва! Рестартирах и се оправи! :?
Милен - майстор
Това са приемливи несъвършенства в сравнение с експлоръра :) За такова нещо не си рестартирам компютъра - десен бутон на декстопа и няколко пъти refresh/обнови и всичко е ОК.
rulom - модератор
Ако е накичена Мозилата с добавки(като моята) е нормално, все някоя нещо тегли, най-активна е тая за времето :wink:
resco - специалист
По-ленсо е от Task Manager-a - само спираш процеса на Firefox-a. И после го стартираш. Незнам за вас, но аз не гася въпросния бразузър по няколко седмици, та... ако имате на идея какво парче от рам-а тегли.... ще се уплашите добре че машинката позволява има и за него и за други процеси!
Истината е, че всички тези красиви добавки го товарят много, и ако случайно той се актуализира е адски възможно някоя от тях да не е прекомпилирана за тази версия и да изключи!
Успех!
torbalan - Дървен философ
има файърфокс - има проблем
няма файърфокс - няма проблем :)
alsted - майстор
И при мен го прави може би от седмица. Аз съм с впечатлението, че проблема идва от Firefox-а /може би правят някакви настройки, профилактика или имат някакви си проблеми/ :?
Johny - майстор
Да се оплача и аз. И на мене ми прави същият проблем, както в първият пост. Решението е - просто повтаряш опита след 5 секунди.
Но имам и още един проблем. Вчера открих следното нещо - в този прозорец: http://www.myschoolbel.info/Temi7_BE.html , ако "цъкнеш" например на последния ред "Как Вазов защитава красотата......" и на някои други редове, то моментално ми затваря всички Firefox прозорци. При IЕксплорера го няма този проблем. Имам на компа и Windows 7, но там този проблем при Firefox-а го няма, а версията е същата. Явно Firefox-а и ХР нещо не се разбират винаги. :?

Току що , след като ми затвори, стартирах Foxa отново о ето какво ми каза:

Прикачен файл

untitled.jpg
untitled.jpg (56.55 KиБ) Видяна 7131 пъти
HD - специалист
stiv1961 написа:
Понякога при стартиране на Firefox ми излиза следния надпис:Firefox вече е пуснат, но не отговаря. За да отворите нов прозорец, първо трябва да затворите съществуващия процес Firefox или да рестартирате цялата система.
Понякога и на мене ми се случва, а мога да кажа, че ползвам "огън лисицата" почти веднага, след като излезна ....
Понякога като ми даде това съобщение, просто след 1-2 секунди опитвам и браузъра се стартира.
Понякога го има останал като процес и трябва от Таск Мениджъра ръчно да го спреш ...
Въпреки всичко, много съм си доволен от браузъра.
Ползвам Internet Explorer само за да си даунлоудна Firefox и толкова :lol:
tarlyo - специалист
А Опера никой ли не ползва? Лично за мен е по-добрия браузър.

Тема "Проблем с Firefox" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: