Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
alsted - майстор
От три дни форума ми се отваря без бутони и картинки, даже човечето - символ на форума го няма. Днес отворих форума от друг браузър - няма проблеми. Основно въпроса ми е има ли препоръчителен браузър за отваряне на сайта "Направи сам.bg"?
inspo - майстор
С мозила ли ти прави проблем ? Ако е така , най-вероятно "случайно" си блокирал изображенията от направи си сам.бг
ArturDent - Почти Безобиден
Абе да не си сложил Ad Block+ в Firefox?
Виж Tools/Add-ons.
Osiris - специалист
аз ползвам Opera и нямам проблеми :wink:
alsted - майстор
Реших си проблема. Наистина имах блокирано изображение, както каза inspo. Много ми е странно как обаче е станало след като изобщо не съм влизал в настройкие :? Е, поне ще знам за напред ;D
Значи: от падащото меню на инструментите влязох в "информация за страницата"; заградената в червено отметка не трябва да я има. Това е.

Прикачен файл

блокиране на изображенията.jpg
блокиране на изображенията.jpg (148.64 KиБ) Видяна 1719 пъти
inspo - майстор
Можеш да блокираш изображения от който и да е сайт без да влизаш в настройки .
С десния бутон на мишката цъкаш върху кое да е изображение и после натискаш опцията блокиране на изображения в падащото меню което се появява :prost:

edit :
може да има и изображения които се зареждат от други сайтове (забраняваш ги тука ,пък после сайта от който са , не ти отваря картинки )
Аз така си забранявам аватари които са дразнещи .Тези които са от този сайт , не ги забранявам по разбираеми причини :-D
alsted - майстор
Тенкс! Тук присъстващите по презумпция са изключение ;D
Опцията е не само полезна, но и направо нужна при ползване на мобилен интернет (в смисъл от GSM-оператор...). Неприятно е, когато обаче се активира по грешка "без кавички" :lol:

Тема "Няма ми бутоните" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: