Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
petromaniq - специалист
Как се изтриват пароли от предишни входове в ABV-поща, съответно спелуване в търсачката на Mozilla Firefox ?
tysonlkr - специалист
Опита ли като изтриеш history-то на дадения браузер :roll:
inspo - майстор
Избираш- инструменти и после - изчистване на лични данни .
Там отмяташ пароли бисквити и каквото ти трябва .
п.п. Както се вижда на снимката можеш да изкараш този прозорец и с контрол шифт и дел

Прикачен файл

Untitled.JPG
Untitled.JPG (67.27 KиБ) Видяна 5062 пъти
petromaniq - специалист
Благодаря за съветите!! По принцип не искам да си трия историята, а да премахна влизанията на други потребители в abv.bg от моя комп, тъй като ми цъфтват и техните имена в полето "потребител"( все пак аз съм си администратор :lol:
inspo - майстор
ако искаш да изртриеш само на един сайт ,а не на всички трябва да го направиш от Инструменти -Настройки -Сигурност и там има бутон премахване на паролите .
petromaniq - специалист
Примерно тук-как се премахват влизанията-независимо дали е запомнена някаква парола или не?

Прикачен файл

untitled1.JPG
untitled1.JPG (77.08 KиБ) Видяна 5012 пъти
Последна промяна от petromaniq на съб мар 20, 2010 7:16 pm, променено общо 1 път.
inspo - майстор
Искаш да си изчистиш историята само за този сайт ли ?
Ако е така мисля ,че няма такава възможност .
Освен да триеш едно по едно от История - Цялата история
alsted - майстор
Ако случайно съм те разбрал правилно: посочвайки с курсура нежелания потребител, цъкаш "delete" на клавиатурата. Ако не питаш това цъкни един скрийншот, че май никой не те разбра :wink:

Прикачен файл

не желан потребител.JPG
не желан потребител.JPG (22.4 KиБ) Видяна 5008 пъти
petromaniq - специалист
Благодаря на всички още веднъж и най-вече на alsted - точно това ми трябваше!!! :wink: [/b]

Тема "Как се заличават пароли ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: