Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
ohdan - специалист
Извинявам се за въпросът който задавам но стрещам трудност с прочитането на някои от изскачащите предупреждения , упътвания ,съветници за инсталиране на хардуери и др. по простата причина че не знам чужд език :?
Налага се да преписвам тектста и да превеждам чрез преводача но става доста бавно а мисля че съм виждал някаде че тези неща излизат на български :sad:
Ще ви бъда много благодарен да ми помогните ако разбира се има начин, чрез някоя програма това да стане :-k
sanders - специалист
Това, за което говориш е възможно само за съобщенията на самата операционна система. Решението е да си сложиш пакет за ХП или Виста на български. Дори на Виста мисля, че няма нужда да инсталираш каквото и да е било.Ако кажеш с каква операционна система си мога да ти дам линк от къде да свалиш езиковия пакет. Това няма да ти реши проблема изцяло. Много от програмите, които имаш нямат бг версия. Техните съобщения няма как да ги преведеш без да ползваш транслатор.
tysonlkr - специалист
Излизат на български само ако дадената програма която инсталираш има помощник за инсталиране на български.
Аз лично незнам за подобна програма която да превежда такива софтуери.
Ако говориш самия уиндоус да ти е на български тогава става. Има едно приложение което се инсталира и уиндоуса ти става на БГ :wink:
ohdan - специалист
tysonlkr написа:
Излизат на български само ако дадената програма която инсталираш има помощник за инсталиране на български.
Аз лично незнам за подобна програма която да превежда такива софтуери.
Ако говориш самия уиндоус да ти е на български тогава става. Има едно приложение което се инсталира и уиндоуса ти става на БГ :wink:

Благодаря,
мисля че точно от това имам нужда но как става и ще има ли някакъви проблеми ако се инсалира ?
Тани - модератор
Колегите бяха достатъчно търпеливи и любезни да ти обяснят за проблеми , които не те касаят , но ти продължаваш да ги тормозиш!

Не можа ли да питаш имам проблеми със съобщенията на Win 98 и щеше да получиш конкретен отговор! Сега очакваш да ти предложат всички решения на проблема от Win 95 да седмицата ли?
ohdan - специалист
Тани написа:
Колегите бяха достатъчно търпеливи и любезни да ти обяснят за проблеми , които не те касаят , но ти продължаваш да ги тормозиш!

Не можа ли да питаш имам проблеми със съобщенията на Win 98 и щеше да получиш конкретен отговор! Сега очакваш да ти предложат всички решения на проблема от Win 95 да седмицата ли?

Много благодаря!!!!
sstefanov - майстор
А кой е казал, че трябва за Windows?
Човека може да е с AIX например :)
toiq - специалист
Колега кажи с какъв Уиндоус си???
Или си с Линукс???
А може би МАК???
Боже колко много варианти има ...

Колега кажи си операционната система за да ти помогнем.
ArturDent - Почти Безобиден
toiq написа:
Боже колко много варианти има ...
Сещам се за още един вариант .... да знаеш езика на продукта който си купил ;).
ohdan - специалист
Бях взел решение да приключа с въпросите след намека на модератора, но виждам че има хора които искат да ми помогнат . Затова реших че съм длъжен поне на тях ,за което пиша отново . Ще трябва да поясня обаче че не съм изобщо на "ТИ" с компютрите и съм запознат единствено как да търся и намирам неща от които съм заинтерисован, както и това да имам връзка с близки и познати чрез скайпа , а също и да участвам във форумите, там където имам интереси. Проблемът се появи когато заради вируси започнаха да ми изскачат тези предупреждения на английски език и трябваше да си служа с транслатора, което от своя страна доста ме изнервяше. Най-ме дразни че те не могат да бъдат копирани , за да не се налага да ги пиша а просто да ги поставя .
Програмата на компа ми е Windows XP
Това е , пак благодаря.

Тема "въпрос към комп. специалисти" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: