Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
sspoko - специалист
Днес се опитах да свържа един таблет към служебния коп но писалката не иска да се разпознае а мишката си деиства таблета е trust TB-4200, направи ми впечатление че в програмката с настроиките която върви с драйвера на страницата за писалката изобщо няма бутона тест които на другия ми комп излиза още едно оточнение таблета работи без проблем под хр а сега се опитвам да го пусна на win 7 ако някои се есблъсквал с подобен проблем моля да помогне.
negramoten - специалист
Трябва win-а да е таблет едишън, може би.
egx - специалист
Тръст са си майката.Влез на сайта им и си свали дравари за седмицата.Ако тогава не става - може да е изключен някой сървиз на уина.
sspoko - специалист
още сутринта свалих актуалните драйвери в саита се кълнат че всичко произведено преди 2009 е съвместимо с уин 7 - 32бит
egx - специалист
Де да знам и аз.Мисля си за някой сървиз в уина единствено.Аз трябва да хвана да видя дали и моя не е нещо фира, че преди ден си качих седмицата.Абе виж да не е нещо от входа на самия комп, да не е прецакан.
sspoko - специалист
Справих се макар че не знам точно как но деинсталирах отново драивера изключих опциите за таблет пс на индоса и сложих отново драиверите и сега няма проблем.

Тема "ВЪПРОСЧЕ ЗА ТАБЛЕТ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: