Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
ArturDent - Почти Безобиден
Колеги, гледам много от вас са направили е-майл, ICQ и т.н. видими в профила си. Тези данни излизат след всеки ваш пост. Че и част от вас публикуват е-майл в постовете
Но...има програми които обхождат такива форуми и сайтове и "събират" е-майли. После на тези се праща спам.
Лично на мен ще ми отнеме около 3 часа да напиша такава програма, с която да взема всички е-майли от този сайт. И това при положение, че започвам от нула.
Та мисълта ми е не си публикувайте е-майла за щяло и нещяло. Това води до спам!
KIBRIT - специалист
Да,но има много възможности за създаване на поща в нета.
Аз имам десетина,като за професионални форуми ползвам едни,за забава други,а за банкиране само една-две... !
Всеки трябва да се грижи за сигурността си !
Вярното е,че човек е много доверчив в интернет и много се мислят за напълно анонимни !
darken_nz - специалист
Има сайтове, които дори и да не си правиш имейла публичен пак ти осигуряват прилична доза спам.
Мен това не ме е притеснявало толкова, защото си имам поща за всичко.
Иначе ако някой бот напише или прати нещо от мое име - това вече е друго и обикновено ме дразни
Leon - специалист
ArturDent написа:
...Лично на мен ще ми отнеме около 3 часа да напиша такава програма, с която да взема всички е-майли от този сайт. И това при положение, че започвам от нула. ....
Браво!!! Професионалист си!

п.п. А иначе ... другото го учат учениците още в 5 клас, как да се държат в нета!!!

:wink:

Тема "Как да си намалите спама." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: