Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
cakev79 - специалист
Малко странно,но да питам.Понеже повечето ми уредби имат все странни проблеми ми доиде странна идея в главата.Възможно ли е по някакъв начин да се върже старото СД на компа да работи като уредба,само за сигнал,но без монитор.Аз си имам усилватели за след тази измишльотина.Ще помоля да не се смеете,а ако сте запознати да пишете.
peter_m - специалист
Ако има плей бутон става (за аудио дискове). Иначе не знам как ще го "управяваш" CD-то.
cakev79 - специалист
не съм мн сигурен,ама май имам такова СД
ArturDent - Почти Безобиден
Преди време писах това:
http://www.napravisam.bg/forum/viewtopic.php?t=20715
Може и да ти свърши работа. Оновния проблем при теб е, че няма да имаш обратна връзка - без монитор. Демек няма да виждаш коя песен си пуснал, колко са общо и т.н.
Можеш да сръжеш TV-out на компютъра към един от AV-входовете на TV (ако ти е близо), а звука към уредбата. Когато не знаеш какво пускаш - просто превключваш TV-то за момент на видео и гледаш.

Иначе със CD за компютър, даже и компютър не ти трябва - само захранване на CD-то.
cakev79 - специалист
аз монитори имам,ама искам да е по мобилно
cakev79 - специалист
ArturDent написа:

Иначе със CD за компютър, даже и компютър не ти трябва - само захранване на CD-то.
Това значи ли,че само със СДто и захранването ще имам работеща система,и от къде трябва да изкарам сигнала към усилватела.
torbalan - Дървен философ
ти на какво казваш уредба???
какво искаш да свири? ще искаш ли филми да гледаш?

последно за големия ми син бях купил един ДВД плеър, който струваше 47 лева и до ден днешен си работи...

от РС става каквато ти хрумне уредба, може с монитор, може и без - управляваш го отдалечено от друг компютър...

има и варинти с дистанционно и т.н.
ArturDent - Почти Безобиден
cakev79 написа:
Това значи ли,че само със СДто и захранването ще имам работеща система,и от къде трябва да изкарам сигнала към усилватела.
Извинявай, ама ти CD-устройство виждал ли си?
Изозадзе има три куплунга:
- единия с дебелите изводи е за захранването
- другия с многото изводи е за кабела за свъзка с компютъра
- а третият е аудио - има 4 извода. 2 за ляв/десен канал и 2 маси (най-често в средата)
Последна промяна от ArturDent на вт юли 13, 2010 5:36 am, променено общо 1 път.
cakev79 - специалист
ако съм в час нямаше да питам,мерси за отговора

Тема "музикална уредба от ПС" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: