Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
mitko_rupite - специалист
В Гърция съм в момента но предполагам че и за бг въпроса е по същия начин.
Имам Телефонен рутер ..( сигнал от ОТЕ се преобразува на интернет сигнал)
Ако преди РУТЕРА разделя телефонния сигнал с "троиник"- и подам телефонен сигнал на още един телефонен рутер - дали втория рутер ще заработи ???
--------------
благодаря за отговорите...

.
velsi - Почетен майстор
В този рутер, както го наричаш, има разни други настройки, една от които е потребителско име и парола. Без тях няма да се осъществи връзка. Иначе сигнал може и да стигне. В България преди модемите на бтк има едно разклонение, което се нарича сплитер и то нещо разделя сигнала. В Гърция предполагам е подобно. Но нищо не ти пречи да пробваш де.
petromaniq - специалист
То това първо е модем, а после е рутер.А два модема на една ADSL става ли или и в пощата трябва да сложат два?
ArturDent - Почти Безобиден
Това което го мислиш няма да стане, но ако искаш да "разделиш" Интернета ти трябва обикновен рутер след "телефонния рутер"
ArturDent написа:
Това което го мислиш няма да стане, но ако искаш да "разделиш" Интернета ти трябва обикновен рутер след "телефонния рутер"
-----------------
Щефа ползва интернет от ОРГИНАЛНИЯ телефонен рутер - и НЕИСКАМ след него да Поставям ДРУГ рутер -- щото може понякога да се загуби "връзка с рутера " и тн -- а неискам щефа да го занимавам с тези неща ...( а и такъв обикновен рутер нямам тъка )

Затва се МЪЧА преди РУТЕРА да РАЗДЕЛЯ телефонния сигнал и да захраня два "МОДЕМ РУТЕРА" ...( по стечение на обстоятелствата тука имам още един такъв "телефонен модем рутер" )

Но за да НЕ ПРАВЯ излишни ЩУРОТИИ - които на шефа хи4 нема да му харесат ....реших първо да попитам ...

Сигурен съм че тук има хора които КАТЕГОРИЧНО могът да се изкажат ..

Благодаря Предварително ...
velsi - Почетен майстор
Ами добре тогава, казвам ти: това категорично няма да стане!
ivanovrg - специалист
на една тел. линия може да има само ЕДИН ADSL рутер,който контактува със съответната апаратурка на другия край на кабела(също може да е само една)
преди рутера е добре да има една малка кутиика(филтър) с два изхода
1 за телефон и 1 за рутера
всичко останало смущава сигнала

за да си отклониш нет за теб (ако рутера няма няколко изхода) ти трябва LAN рутер

някой оператори непозволяват да пускаш допълнителни ПЦта
тогава може но е по сложно
Благодаря за жокерите ..

Тема "Телефонен рутер" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: