Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
ohdan - специалист
Здравеите, тъй-като винаги съм намирал решение на проблемите с които съм се сблъсквал тука , се надявам това да стане отново
:)
Преди ползвах стар модел компютър Gateway/GP-400 който ми работеше както с дискове така и с дискети. Беше ми много удобен тъй-като на дискети си записвах и съхранявах много неща които след това можех както да ги преглеждам отново така и да ги редактирам и прибавям нови неща и след след като свалях и пребирах дискетата информацията оставаше скрита за другите потребители на този компютър. Уви, :? развали се нещо там където се захранва от мрежата, та се наложи да го прибера на склад :wink: Сега въпросът ми е може ли да се свали устройството на стария и да се постави на новият като се спазва начинът по който е бил на другия комп? Виждам че нещата са еднакви и дори имат същите места на вкл. на буксите. И още, тогава ми беше инсталирана програма на Exsel как и от къде мога да я инсталирам на този копютър?
Изображение

Благодаря !! :2thumbs:
sasooooooooo - "специалист"
FDD устройствата са стандартни и можеш да го добавиш към новият си компютър, като го захраниш със съответните конектори за ток и информация, за справка - виж как е бил на старото PC.
За Excel-а влизаш в Zamunda.bg и теглиш MS Office, оттам при инсталация си избираш Word, Excel и др.
Успех
ArturDent - Почти Безобиден
Човек, който не знае какво точно му е било инсталирано, Exsel или Excel , или Exel, не би трябвало да слага неща като FDD, HDD и т.н.

Извинявам се негативния пост, но не се сдържах!
BAlexandrov - специалист
Купи си една usb flash памет - не е скъпа, работи по същия начин, както дискета, но с много по-голям капацитет и се мушка в някой от usb портовете на компютъра.
ohdan - специалист
ArturDent написа:
Човек, който не знае какво точно му е било инсталирано, Exsel или Excel , или Exel, не би трябвало да слага неща като FDD, HDD и т.н.

Извинявам се негативния пост, но не се сдържах!

Разбирам намека ти , вярно не съм учил за тези неща, и все-пак мисля да пробвам с това което ми обясни sasooooooooo. Извинен си. :wink:
ArturDent - Почти Безобиден
ohdan написа:
Извинен си. :wink:
Много благодаря!
velsi - Почетен майстор
За Еxcel-a ясно, но и аз ти препоръчвам да не се занимаваш с флопи-та, а да си вземеш една флашка. В пъти по-удобно е, надеждността не може да се сравнява дори, а обема на флашката е най-малко хиляда пъти по-голям от този на дискетата.
ohdan - специалист
velsi написа:
За Еxcel-a ясно, но и аз ти препоръчвам да не се занимаваш с флопи-та, а да си вземеш една флашка. В пъти по-удобно е, надеждността не може да се сравнява дори, а обема на флашката е най-малко хиляда пъти по-голям от този на дискетата.
Благодаря , все-пак и без това старият ми комп стои неизползван , а пари са давани и за него. Ще опитам , пък ако не стане ща не ща ще си взема флашка. Пък и кой знае може да използвам и двата варианта. :2thumbs:
naB4o - специалист
FDD - Floppy Disk Drive, трябва да се настрои и от BIOS-а после.
В НАП нямат USB имат само флопита :) хаха
tarlyo - специалист
И не тегли нищо по-ново от Офис 2003, че на този Пентиум2 400мхц...

Тема "въпрос за Exsel" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: