Здравеите, тъй-като винаги съм намирал решение на проблемите с които съм се сблъсквал тука , се надявам това да стане отново
Преди ползвах стар модел компютър Gateway/GP-400 който ми работеше както с дискове така и с дискети. Беше ми много удобен тъй-като на дискети си записвах и съхранявах много неща които след това можех както да ги преглеждам отново така и да ги редактирам и прибавям нови неща и след след като свалях и пребирах дискетата информацията оставаше скрита за другите потребители на този компютър. Уви,
развали се нещо там където се захранва от мрежата, та се наложи да го прибера на склад
Сега въпросът ми е може ли да се свали устройството на стария и да се постави на новият като се спазва начинът по който е бил на другия комп? Виждам че нещата са еднакви и дори имат същите места на вкл. на буксите. И още, тогава ми беше инсталирана програма на Exsel как и от къде мога да я инсталирам на този копютър?

Благодаря !!

Преди ползвах стар модел компютър Gateway/GP-400 който ми работеше както с дискове така и с дискети. Беше ми много удобен тъй-като на дискети си записвах и съхранявах много неща които след това можех както да ги преглеждам отново така и да ги редактирам и прибавям нови неща и след след като свалях и пребирах дискетата информацията оставаше скрита за другите потребители на този компютър. Уви,

Благодаря !!