• 1
  • 2
Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
stivemaster - майстор
Лепнах това нещо по много необичаен начин.По принцип отоколо 2 години не ползвам антивирусни програми.Винаги до сега съм успявал да се справя с гадните твари ,но тази излезе истински хитра.Навярно се качи като кръпка към Java 6 нещо си.Появи се подкана за инсталиране на ъпдейт на java и аз го разреших .В диалогов прозорец поиска инсталационния диск на уина уж защото трябвало определен файл.След като отказах да поставя диск ми съобщи че това че го няма файла може да напрсви системата нестабилна.Въпреки това се съгласих.Веднага ми спря таск мениджъра и всичко което може да се изпълни под конзола.Инсталирах разни неща с цел да го лекувам но или спира исталацита или ми рестартира компа.Предложете мерки.
resco - специалист
Safe Mod -> system Restore
Ако не помогне търси от някъде виртуален windows - ERD Commander или някой от по-новите Hiren's Boot CD те имат тази опция, и след това направи restore на системата ако не си го изключил... друг варинат е да опиташ с някоя антивирусна, но пак под виртуална операционна - стартирана от CD за да не може да се пусне вируса, но ще трябва да намериш начин на тази виртуална система да й пуснеш интернет за да си истегли обновленията, ако не го открие...
Успех!
С 2 леви - специалист
http://www.freedrweb.com/cureit/ Това сваляш, не се инсталира, тръгва и от флашка.
stivemaster - майстор
Izviniavam se pod save mode niamam kirilica no gadinkata ne dava da ia pipat.Skaniraneto prodalji 20 min. biaha namereni nai razli4ni ne6ta i sled tova poznatoto "windows 6te bade restartiran sled edi kolko si sekundi"
zoro1 - специалист
Ако имаш нещо важно го свали на флашка и преинсталирай
Ако мислиш че си заслужава губенето на времето изтегли си windows LIVE има антивирусни пусни го и действай.
KIBRIT - специалист
ТУК се борят с този вирус !
stivemaster - майстор
pak se izviniavam za latinicata.Taka e kolega no vij im rezultata - nikakav .Vidiah ia tazi tema vednaga sled kato se naki4ih s tazi gad no vse pak blagodaria.Po lo6oto e 4e i az maj sam se zarazil po analogi4en na kolegata tam na4in - sled instalacia na update na java 6 .Ne sam mnogo napred s angliiskia da govoria s niakoi or ORACLE dali ima pri tiah dokladi s takiva slu4ki i metodi za spraviane.Niakoi da znae predstavitel na Oracle v BG
darken_nz - специалист
Ето затова съм забранил теглене и ъпдейти на джава.
stivemaster - майстор
Ба чак се учудих колега bibiqn по всичко изглежда че го пребих.Много благодаря колега,макар че вече четох за тази програма и за това че не давала винаги резултати.
Искам да призова всички да внимават защото това е груба злоупотреба и ако английския ми беше по добър щях да изпратя доклад до ORACLE за случката.По добре не инсталирайте кръпки на java ако не сте сигурни че после можете да оправите проблема.
Още веднъж благодаря колега bibiqn.
  • 1
  • 2

Тема "Имам много сериозен проблем с това - monmvr.exe Помогнете!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: