Лепнах това нещо по много необичаен начин.По принцип отоколо 2 години не ползвам антивирусни програми.Винаги до сега съм успявал да се справя с гадните твари ,но тази излезе истински хитра.Навярно се качи като кръпка към Java 6 нещо си.Появи се подкана за инсталиране на ъпдейт на java и аз го разреших .В диалогов прозорец поиска инсталационния диск на уина уж защото трябвало определен файл.След като отказах да поставя диск ми съобщи че това че го няма файла може да напрсви системата нестабилна.Въпреки това се съгласих.Веднага ми спря таск мениджъра и всичко което може да се изпълни под конзола.Инсталирах разни неща с цел да го лекувам но или спира исталацита или ми рестартира компа.Предложете мерки.
Safe Mod -> system Restore
Ако не помогне търси от някъде виртуален windows - ERD Commander или някой от по-новите Hiren's Boot CD те имат тази опция, и след това направи restore на системата ако не си го изключил... друг варинат е да опиташ с някоя антивирусна, но пак под виртуална операционна - стартирана от CD за да не може да се пусне вируса, но ще трябва да намериш начин на тази виртуална система да й пуснеш интернет за да си истегли обновленията, ако не го открие...
Успех!