Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
Илиян Илиев™ - майстор
Понеже правих няколко преинсталации и се посъбраха към 5 такива папки, реших да ги изтрия, защото заемат доста място.

При триенето обаче започнаха да излизат някакви предупреждения за системни файлове.

Та въпроса ми е : – Имат ли нещо общо тези системни файлове със сегашния уиндоус? Ако ги изтрия ще се скапе ли нещо по функциониращия в момента уиндоус?
tarlyo - специалист
При преинсталаията май не си правил формат.
Можеш да ги изтриеш спокойно.
Илиян Илиев™ - майстор
Благодаря ти.

Не съм много наясно и за това не съм правил нищо при инсталацията, а само цъках на потвържденията.
Johny - майстор
Когато преинсталираш, ако е върху старият Уиндоус /което не е желателно/, компютъра именува старите папки old, без да ги трие. В една директория не може да съществуват две папки/файла/ с еднакво име.
В самото начало ти предлага и чиста инсталация, което е по-добрият вариант. Преди това, ако имаш нещо ценно на дяла, го запиши на друго място и действай.
montoya - майстор
А и в тази папка уиндоус олд нищо не можеш да използваш в този му вид. Все файлове които не те вълнуват и няма как да ги отвориш. Безпредметна е, така че шифт+дел. Само Виста и 7 запазват така стария уиндоус, ХР не предлага такава опция май :?
Илиян Илиев™ - майстор
Изтрих ги и петте. Благодаря ви за отговорите.

Явно съм пропуснал предложението за чиста инсталация. Излизаше някакъв вариант за място на инсталиране и аз само потвърждавах.

Иначе едната папка от тези пет я отворих и имаше музика и разни картинки, но не съм опитвал да ги стартирам, защото вече ги бях прехвърлил на другия комп.
montoya - майстор
Илиян Илиев™ написа:
Изтрих ги и петте. Благодаря ви за отговорите.

Явно съм пропуснал предложението за чиста инсталация. Излизаше някакъв вариант за място на инсталиране и аз само потвърждавах.

Иначе едната папка от тези пет я отворих и имаше музика и разни картинки, но не съм опитвал да ги стартирам, защото вече ги бях прехвърлил на другия комп.
Изпуснал си това че на мястото дето те е питало къде, след като маркираш диска на който ще инсталираш в дясно долу има линк drive options като го натиснеш се появява опцията за форматиране!

Тема "Windows.old" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: