привет ... имам следния проблем ...
свалям филм - примерно от замундата - прикачвам субтитрите - прехвърлям на флашката - после флашката в двд-то и ето го и проблема .
или субтитрите ги няма
или са на маймунската азбука - димек завъртулки и несвързани знаци
или ако случаино са на български - са или без последните думи или без втория или третия ред - сиреч - изрязани накрая или отдолу...
после пробвам флашката в компа и филма си тръгва със свалените субтитри...
флашката ми е кингстън 4 гб
двд-то санг на няколко месеца
тв-то панасоник 42 инча - виера- 300 херца
та въпроса ми е - къде е проблема във всичката тая занималня ??? в техниката ли ??? или аз нещо не правя правилно...???
предварително се извинявам на знаещите колеги ако нещо не съм обяснил правилно - но не съм много наясно с комп. технологии...
свалям филм - примерно от замундата - прикачвам субтитрите - прехвърлям на флашката - после флашката в двд-то и ето го и проблема .
или субтитрите ги няма
или са на маймунската азбука - димек завъртулки и несвързани знаци
или ако случаино са на български - са или без последните думи или без втория или третия ред - сиреч - изрязани накрая или отдолу...
после пробвам флашката в компа и филма си тръгва със свалените субтитри...
флашката ми е кингстън 4 гб
двд-то санг на няколко месеца
тв-то панасоник 42 инча - виера- 300 херца
та въпроса ми е - къде е проблема във всичката тая занималня ??? в техниката ли ??? или аз нещо не правя правилно...???
предварително се извинявам на знаещите колеги ако нещо не съм обяснил правилно - но не съм много наясно с комп. технологии...