• 1
  • 2
Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
lacezarasia - специалист
здравейте, купих нов лаптоп msi cx 623 от техномаркет. инсталирах си W7 с всички нужни драйвери (дадоха ми ги с лаптопа), видеокартата е nvidia 310m и има и вградена интелска. в дивайс мениджера и двете ги дава нормално инсталирани без конфликти, обаче работи само на интелската и не зная как да го накарам да работи на nvidiata.
torbalan - Дървен философ
забрани интелската...
JOUO - специалист
забрани я интелската това ти е играта
lacezarasia - специалист
проблема е, че не зная от къде. за първи път съм с W7. ако може малко по-подробни напътствия.
evdoki - специалист
А от device manager с disable не става ли
lacezarasia - специалист
evdoki написа:
А от device manager с disable не става ли
ами не. давам и disable, рестартирам, след рестарта десн бутон screen resolution-advanced settings и ми дава adapter information"unavailable" и nvidiata пак си не работи. дали не е дефектна?
iva6ki - специалист
Пробай да свалиш последния /най нов/ драйвер от нета по някой път се получава от
некачествен драйвер ако не стане носи на гаранцинен сервиз те преди да го приемат в
хипермаркета като им обясниш за какво иде реч ако е нещо малко на място ще го оправят.
lacezarasia - специалист
да го бях взел от където и да е добре, ама от хипермаркет с "голямо" име...
вчера съм го взел и започвам да го влача по сервизи.
а драйвери му свалях ама пак не става.
tysonlkr - специалист
lacezarasia написа:
проблема е, че не зная от къде. за първи път съм с W7. ако може малко по-подробни напътствия.
Опитай от БИОС-а първо да настроиш кое видео да използва, след това го носи по сервизи :wink:
lacezarasia - специалист
tysonlkr написа:
lacezarasia написа:
Опитай от БИОС-а първо да настроиш кое видео да използва, след това го носи по сервизи :wink:
в биоса не се вижда никакъв видео адаптер.
  • 1
  • 2

Тема "проблем с видеокарта на лаптоп" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: