• 1
  • 2
Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
karoto - специалист
Проблема е че при всяко пускане на компа включвам ръчно адаптора, но от много включване и изключване взе да прави проблем. Та мисълта ми е дали може да си стой постоянно включен в компютъра и да си ми зарежда с пускането на компа :?
Малко да оточня :-D става въпрос за настолен комп и адаптора го ползвам за безжична връзка от рутера.
Поздрави
peter_m - специалист
А кой изобщо ти каза да го изключваш :? Така или иначе като изключиш компютъра и той се изключва.
karoto - специалист
Само че като включа компа той не се включва а трябва да го извадя и пак да го вкарам за да се активира
peter_m - специалист
Трябва да си тръгне сам. Поразрови настройките :?
karoto - специалист
Съжалявам ама съм малко куц в тази област ако може да ми кажете точно къде и кой настройки да пипна :?
ecotronic - специалист
karoto написа:
Съжалявам ама съм малко куц в тази област ако може да ми кажете точно къде и кой настройки да пипна :?
Като стартира PC-то с включен адаптер и не тръгва връзката, без да го изключваш отиди в device manager и виж дали се вижда адаптера. Ако не се вижда дай един scan for hardware changes и после отново виж дали се е появил.
karoto - специалист
В момента се вижда ,но ако изключа компа не знам дали ще тръгне отново /от три дни днес го измамих та тръгна/ а ако не тръгне няма как да пиша дали се вижда или не :-D
karoto - специалист
Така не се вижда като стартирам компа :|
Lazy_666 - специалист
Защо не вземеш един USB удължител, така ще изключваш по-малко важни съединители.
  • 1
  • 2

Тема "Проблем с USB adaptor" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: