Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
Gladiator_BG - специалист
здравейте ...
искам да попитам дали бих могъл да сменя моята видеокарта (ATI Radeon 9550 / 256 MB) със NVIDIA 8600 GT / 512Mb
дъното ми е Asus K8N (5 PCI, 1 AGP, 3 DDR DIMM, Audio, LAN)
дали 8600 GT ще се "сработи" с това дъно и то дали ще "издържи" ?!?
намерих инфо за него но открих само максималния процесор който мога да сложа не и видеокартата ...
ЦЪК и ЦЪК
batkotony - специалист
Слагай,небой се!Може да ти се случат само хубави неща! :wink:
Brave - специалист
Дъното ти поддържа 8х AGP и би следвало да е съвместимо с всяка AGP карта. Друг въпрос е, че от такава конфигурация, гейм станция няма да стане, просто това е хардуер, остарял преди повече от 4 години и по-добре да не наливаш пари за такъв. Ама все пак ще е по-добре производителността, а пък такава карта, някой може и да ти подари.
ми около 30лв е картата ... в крайна сметка по добра ли е от моята ... искам да я взема за да подкарам FIFA11 ... дали ще тръгне с нея ...
Brave - специалист
Значително по-бърза е GF8600 от ATI9550. Дали си заслужава да дадеш 30 лв. - зависи от гледната точка - ако толкова си се запалил по ФИФА11 и искаш да я играеш сега, може и да си заслужава, въпреки, че играта ще е доволно грозна на минимални настройки, а може и да сече гадно. Обаче ако искаш да играеш и на други игри, ми се струва по-добро решение да спестиш повече пари и да вземеш нова конфигурация. Иначе NVIDIA-та покрива минималните изисквания на ФИФА11, но нищо не си казал за процесора и паметта на машината ти.
baikiro - специалист
GF8600 е добра ако можеш сменяй я ....! но не очаквай чудеса от нея..!
Процесора е AMD Sempron 3000+ 1.81Ghz
а рамта е 1Gb DDR2 (заедно с картата ще взема още 1Gb за да станат 2Гб)...
това е на настолния компютър ...

за нова конфигурация неискам да мисля защото това лято искам да си взимам нов лаптоп ... спрял съм се на един DELL 5010 (i7-740QM) ... и неискам да троша излични пари за настолния ...
Brave - специалист
Съжалявам, че нося лошите новини, но с този процесор, ФИФА11, няма да можеш да играеш. Доста сайтове разгледах и минимума се очертава Athlon 64 X2 DC5400+. А иначе аз имам малко различни схващания относно преносимите компютри и вложенията в тях, но всеки сам си взема решенията де. Иначе машинката изглежда много читава.
montoya - майстор
Не знам точно от какво значение и как ще се държи играта на минималните изисквания за хардуер, но за процесора мога да споделя, че на децата на компютъра тая фифа върви без грешка на Intel Celeron D 360, 3466 MHz в комплект с тая карта ATI Radeon HD 3400
darken_nz - специалист
Първо зависи каквъв е релийза и до колко е пипано по него.
После зависи от настройките да самата игра (резолюция, текстури, ефекти и др. според играта)
Понякога и липсата на някакъв пач или друг необходим софтуер може да причини проблеми.

Тема "Мога ли да заменя видеокартата ?!?!?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: