Здравейте реших да споделя проблема, който ми се случи, за да не се шашка някой друг, както аз се шашнах
.Преди 2 вечери си разглеждах разни бг онлайн магазини за перфоратори и изведнъж ми излезна следното съобщение:The system has detected a problem whit one or more installed IDE/SATA hard disk. При което искаше рестарт, след като се рестартира се появи следната програма "Windows Recovery" , която намери много грешки, които се отнасяха общо взето, че харда е сдал багажа ,плюс това нямаше нищо в C-то и на декстопа , излишно е да казвам, че се шашнах/ядосах.Тази програма имаше да бутон да оправи грешките (Fix).След като го натиснах и уж оправи повечето останаха следните пет:
1.Boot sector of the hard drive is damage-Critical Error - Failed to fix
2.Hard drive doesn't respond to system commands-Critical Error - Failed to fix
3.Bad sector on hard drive or damage file allocation table-Critical Error - Failed to fix
4.35% of HDD space is unreadable-Critical Error - Failed to fix
5.Read time of hard drive clusters less than 500ms-Critical Error - Failed to fix
И след това ти дава, че ако искаш да ги оправиш и тях трябва да купиш нещо, но на мен ми направи впечатление, че въпреки тези грешки Windowsa работеше и основните икони си бяха на декстопа.След като прочетох малко в нета намерих следното нещо http://wasteland-bg.com/phpbb2/topic2099.html
След малко джъгъркане като ми олекна видях, че тоя троянски кон, ми е скрил цялото C, дори като махна опцията за скриване след определен период пак се скрива всичко и постоянно излизат тревожни съобщения.
В горния линк е описано, как се решава проблема, но тъй като познанията не ми се простират толкова, просто направих един фулл формат и всичко си е ок сега.
Та въпроса към по разбиращите е откъде може да ми се е лепнал тоя троянски кон?

1.Boot sector of the hard drive is damage-Critical Error - Failed to fix
2.Hard drive doesn't respond to system commands-Critical Error - Failed to fix
3.Bad sector on hard drive or damage file allocation table-Critical Error - Failed to fix
4.35% of HDD space is unreadable-Critical Error - Failed to fix
5.Read time of hard drive clusters less than 500ms-Critical Error - Failed to fix
И след това ти дава, че ако искаш да ги оправиш и тях трябва да купиш нещо, но на мен ми направи впечатление, че въпреки тези грешки Windowsa работеше и основните икони си бяха на декстопа.След като прочетох малко в нета намерих следното нещо http://wasteland-bg.com/phpbb2/topic2099.html
След малко джъгъркане като ми олекна видях, че тоя троянски кон, ми е скрил цялото C, дори като махна опцията за скриване след определен период пак се скрива всичко и постоянно излизат тревожни съобщения.
В горния линк е описано, как се решава проблема, но тъй като познанията не ми се простират толкова, просто направих един фулл формат и всичко си е ок сега.
Та въпроса към по разбиращите е откъде може да ми се е лепнал тоя троянски кон?