Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
Gnus - специалист
Имашe един германски филм за българската компютърна индустрия, отпреди 15-тина години май. Разправяха за Правец, за научните институти, за вирусите...
Може ли някой да пусне линк ако се сеща?
heaton_asd - специалист
Gnus написа:
Имашe един германски филм за българската компютърна индустрия, отпреди 15-тина години май. Разправяха за Правец, за научните институти, за вирусите...
Може ли някой да пусне линк ако се сеща?
Не беше ли за българския хакер "Dark Avenger" http://en.wikipedia.org/wiki/Dark_Avenger
Не си спомням името на филма,но потърси в тая насока.
Gnus - специалист
Да, за него също се говори в тоя филм.
sdeath - специалист
Доста интересен филм , спомням си ,че съм гледал част от него навремето ...
nikolson - майстор
Аз съм от поколението,което изучаваше информатика в университета в средата на 80-те.Помня,че още тогава се говореше,че този човек е Някойси Бончев(не помня малкото име) и беше нещо от рода на директор на Института по компютърна вирусология.Не претендирам за абсолютна точност,просто тогава се шегувахме,че са сложили вълка да пази стадото.Но ми е любопитно да разбера къде е този човек днес,с какво се занимава и т.н.
Gnus - специалист
Последно знаех, че е в Исландия и работи в Ф-Прот, но не знам доколко това е актуално.
Нали във филма го питат - кой победи, ти или Дарк Авенджърът. Аз, казва. Имам хубава работа в чужбина, доволен съм. Дарк Авенджърът си е в България и не е доволен от реализацията си.
nikolson - майстор
Е,аз не съм гледал филма.Не знаех,че е заминал.

Тема "Кой беше този филм?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: