Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
lacezarasia - специалист
здравейте, отново ми се наложи да инсталирам уин7 на лаптоп закупен от техномаркет и отново проблеми с драйверите. инсталирах уин-а сложих диска с драйверите и се започна инстал-рестарт. чета ридми-то и изпълнявам, ама не се получава и не се получава. най-накрая го свалих от нета и всичко пак заспа. защо се получава така не мога да проумея. тия ли нарочно го правят?
ArturDent - Почти Безобиден
Оплачи се на този от който си купил Windows-а
darken_nz - специалист
Виждал съм тарикати, които теглят от тракерите и казват, че това са оригинални програми и т., яко скубят пари и лъжат хората.
Да не говорим, че има някои релийзи, които са брутално орязани и прецакани, а лошото е, че не знаеш тези тарикати кой са сложили.
Не се притеснявай, защото един ден и те ще си платят!
Един ден тарикатът ще отиде да му ремонтират колата и там ще му го върнат тъпкано, за тях вече той няма да е тарикат, а боклук, поредната дойна крава!
lacezarasia - специалист
ArturDent написа:
Оплачи се на този от който си купил Windows-а
защо тогава стана с нови драйвери от нета? според мен конфигурациите за даден продавач за да са на по-ниски цени се сглобяват допълнително и естествено за тези конфигурации трябват други драивери. :? както и да е нали го оправих.
darken_nz - специалист
А може и да са ти дали диск със скапани драйвери, или друг диск (случвало ми се е ).
torbalan - Дървен философ
лайновото има един номер на дъното на компютъра
с този номер в сайта на леново има налични всички драйвери...
lacezarasia - специалист
torbalan написа:
лайновото има един номер на дъното на компютъра
с този номер в сайта на леново има налични всички драйвери...
в гаранция е! драйвери има само, че нали дават диск уж ново купуваме. това ми е втория лаптоп от техното със същия проблем. за сравнение тези от метро са с безупречни драйвери.
Последна промяна от lacezarasia на вт май 10, 2011 9:20 pm, променено общо 1 път.
torbalan - Дървен философ
никога не съм ползвал дискове, които идват с лаптопа...
дори последния ми, от който пиша в момента, изобщо няма оптично устройство :)

драйвери тегля от сайта на производителя на лаптопа или на съответното устройство... и до сега ядове не съм имал :)
lacezarasia - специалист
torbalan написа:
никога не съм ползвал дискове, които идват с лаптопа...
дори последния ми, от който пиша в момента, изобщо няма оптично устройство :)

драйвери тегля от сайта на производителя на лаптопа или на съответното устройство... и до сега ядове не съм имал :)
така ще правя и аз вече.
darken_nz - специалист
Честно казано моя дел с неговия си софтуер работи перфектно, направо звъни.
Това с неподходящия диск ми се случи на един настолен, но се оправих ( по ирония беше от техномаркет с един AMD и не на моя машина, защото аз от там не купувам компютри)
Това е изключение беше само веднъж, а иначе машините ми си работят перфектно с техните си дискове.
Друг е въпроса, че някои лаптопи идват без никакъв софтуер :-D .

Тема "Проблем с драйвери на лаптоп Леново" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: