• 1
  • 2
Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
skarlet_x - специалист
Привет :)
Надявам се тук да ми помогнете. Ето и накратко проблема. Неро отказва да ми запише диск с мр3 файлове. След като адна папката с музиката ми дава съобщение, че не разпознава файловете.

Благодаря :)
kiroslavov - специалист
Като отвориш програмата трябва да му дадеш да записва CD ROM ( ISO ) или DVD (ISO), да не би да е на някоя друга настройка?
skarlet_x - специалист
Да, винаги определям вида на диска иначе няма как да продължа със записването. Отдавна ползвам неро и не мога да си обясня, защо се получава така. Да не би нещо със самата програма да не е наред?
montoya - майстор
Инсталирай си едно ашампо бърнинг студио фрии и пробвай. Ако запише трий гадното неро :-D
Погледни в папкатя която азписваш дали няма някакви други файлове, при Неро често се получава този проблем а и незнам защо го позваш има тлкова по добри,безплатни и бързи програмки като BurnXP
montoya - майстор
Ivan_Ivanov написа:
..незнам защо го позваш има тлкова ...
Щото някога беше на мода Неро 6 и всеки дето имаше и можеше да инсталира инсталираше Неро, та от тогава славата на най-добрата записваща програма. Да ама го развалиха след това, програмата за запис трябва да може да записва, запотрябвали са ми пикчър мениджъри, плеъри и какво ли още не :?
skarlet_x - специалист
Благодаря на всички, които се включиха в дискусията :)
Ivan_Ivanov папката е чиста, съдържа само файлове мр3. ОС е 7- ца и преди използвах за нея Ашампо, понеже все още не бяха измислили съвместимо Неро. Докато не ми се наложи преинсталация и ,, специалистите,, от съответната фирма не ми сложиха въпросното Неро. Откровенно да си кажа ми е писнало да търся програми в нета, които уж са фрий, но само за 15 дена или трябва да търсиш разни ключове или серийни номера :)
ArturDent - Почти Безобиден
- Мислиш ли че специалистите от въпросната фирма са длъжни да престъпят закона и да ти сложат Nero?
- Като ти е писнало да търсиш серийни номера и кракове, защо просто не си купиш някаква програма за записване. После като не работи, няма да пишеш по форуми, а ще се оплачеш на производителя.
Johny - майстор
Що не си купиш по-голям хард. Вече не помня кога за последен път съм писал, откакто имам иколо 1 ТВ дисково пространство.....
skarlet_x - специалист
ArturDent написа:
- Мислиш ли че специалистите от въпросната фирма са длъжни да престъпят закона и да ти сложат Nero?
- Като ти е писнало да търсиш серийни номера и кракове, защо просто не си купиш някаква програма за записване. После като не работи, няма да пишеш по форуми, а ще се оплачеш на производителя.
Ами явно да, щом си позволиха да ми сложат Седмица още преди да бъде представена в България. Но не съм тука за да споря, а само да разбера къде е проблемът с въпросната програма. Виждам, че темета се е изчерпала, а и форумите са за това да се пише и пита.
:)
  • 1
  • 2

Тема "Не успявам да запиша с NERO" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: