Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
reza4ka - специалист
Могат ли да се свържат 5 уеб камерки към един компютър и да се направи така ,че това което се заснема да се записва на харда на компа?За сега не ми трябват подробности.Интересува ме просто дали може да се свържат.Какво трябва да се купи-комп,камерки,друго?Някаква програма?И горе-доло колко пари ще излезе?
nivanov - специалист
За можене - може, но много зависи какво точно искаш от записа ...
Хората са си измислили специализирани устройства по темата, погледни какво означава DVR по добре, отколкото да забиваш един комп само за това :>

П.С. максималната дължина по спецификация на USB кабела е 4м., но личното ми наблюдение е, че камера на по дълъг от метър и половина кабел дава сериозни ядове ...
ivanovrg - специалист
търси в гооглето CCTV и ще ти покаже доста работи но не са евтени
ей това е за компютър
но както каза колегата е по добре да си жземеш нещо специализирано с DVR
http://www.securehomedirect.co.uk/produ ... AD_13.aspx
bai_bradyra - специалист
Програми: CamGuard Security System, Webcam Zone Trigger, active webcam, Watcher, I-Catcher Sentry - разгледай ги, някои от тях имат функция да записват само след като засекат движение.
torbalan - Дървен философ
за по-дълги разстояния има безжични варианти
но не знам как са цените..
Nimi - специалист
Много по-добрия вариянт е IP с Камери. Има и евтини вариянти като си вървят със софтуера.
ohdan - специалист
Здравейте , пиша тук за да не отварям нова тема.
Мен ме интересува това мога ли да използвам уеб камерата като едновременно работя на компа и наблюдавам с нея :?
Благодаря!
ecotronic - специалист
ohdan написа:
Мен ме интересува това мога ли да използвам уеб камерата като едновременно работя на компа и наблюдавам с нея :?
Благодаря!

Ако питаш затова дали можеш да гледаш на монитора това което "вижда" камерата, свързана с pc-то ти , Можеш. Трябва да си инсталираш подходящо приложение за целта.
И запис ще можеш да правиш също.
ohdan - специалист
ecotronic написа:
ohdan написа:
Благодаря!

Ако питаш затова дали можеш да гледаш на монитора това което "вижда" камерата, свързана с pc-то ти , Можеш. Трябва да си инсталираш подходящо приложение за целта.
И запис ще можеш да правиш също.
Точно това искам, но едновременно и да работя на компа ,като връзката с камерата не се губи. Ако може малко инфо за приложението от което ще имам нужда.
Пак благодаря!! :thumbs:

Тема "Могат ли да се свържат 5 уеб камерки към един компютър?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: