• 1
  • 2
Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
boltik - специалист
Какви са правилата пи подмяна на батериите?

Прикачен файл

DSCN3091.JPG

Прикачен файл

DSCN3090.JPG

Прикачен файл

DSCN3089.JPG

Прикачен файл

DSCN3088.JPG
splitservice - специалист
boltik написа:
Какви са правилата пи подмяна на батериите?
Да не се прегряват като ги запояваш.
boltik - специалист
Да ще пообиколя по-магазините и ще разгледам.Имам и още един въпрос?Как да пусна това нещо?Така е закупено,само блуту.Може да е имало диск,но се е загубил.

Прикачен файл

DSCN3135.JPG
Илиян Илиев™ - майстор
Бодеш в компа и ползваш. Ако се наложи някакъв инстал търсиш из нета, но обикновено тръгват направо.
velsi - Почетен майстор
Илиян Илиев™ написа:
Бодеш в компа и ползваш. Ако се наложи някакъв инстал търсиш из нета, но обикновено тръгват направо.
Самото устройство вероятно ще заработи, но ще ти е нужен и комуникационен софтуер. Препоръчвам WIDCOMM.
Ivo_Dinkov - специалист
Батерията няма да стане само с подмяна на 'клетките', трябва и препрограмиране. В най- добрия случай няма да проработи по- добре от преди, в най- лошия- ще изгърми :idea:
MamaMy - майстор
Има и едни злобарки. Като установят, че е прекъсвал даден елемент (момента когато му режеш жицата за подмяната) и след това забравят да зареждат. :?
sian - специалист
Може би ще заблуди злобарките ако в паралел на дефектиралия елемент свърже нов и след това махне дефектиралия.
Mc Queen - специалист
По първият ти въпрос
Ivo_Dinkov написа:
Батерията няма да стане само с подмяна на 'клетките', трябва и препрограмиране. В най- добрия случай няма да проработи по- добре от преди, в най- лошия- ще изгърми :idea:
Колегата е прав.
И аз навремето се опитах да направя такава подмяна и се срещнах с този проблем.
И второ, цената на самият елемент, която намерих бе 18лв. за бройка 6Х18=108лв.
После се изисква препрограмирване на чипа.

По вторият въпрос
Ако Виндолза не го подкара,
използва се програма Blue soleil.
Или тази на колегата с поста по-нагоре.
boltik - специалист
Здравейте.За батериите си мисля,че два от кабелите са за контролните лампи.Един на корпус,два за зареждане на елементите,два за цялата батерия и два за половината батерия.Но първо да разгледам цените.Мисля,че някъде гледах такъв комплект.

Прикачен файл

DSCN3140.JPG

Прикачен файл

DSCN3089.JPG
  • 1
  • 2

Тема "Подмяна на батерии?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: