• 1
  • 2
Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
boltik - специалист
Здравейте,къде мога да намеря №1 и мога ли да си направя икона на №2.Благодаря предварително.

Прикачен файл

Untitled.png
montoya - майстор
Свалил си го и не знаеш къде да го търсиш или....!?
Ако е така, десен бутон върху сваления файл и би трябвало да излезе меню с отваряне на директорията иначе обикновено са на С:downloads или в директорията на мозилата, не съм добре запознат с тоя браузър. Иконата после би трябвало да се появи в инсталационната директория на програмата.
8180 - майстор
Я да опитам:
1. В папката където сваляш - пита те за нея когато сваляш или е някоя по подразбиране. Като не знаеш, десен бутон върху въпросното *.ехе - "Отвори съдържащата папка". Или "Search" за файла по дисковете, ако си затворил прозореца за сваляне.
2. Ако програмчето е с инсталация, ще те пита къде искаш икони и под. по време на инсталацията.
Ако не е, запомняш местото от 1. Отиваш на Десктопа - десен бутон в свободно поле - "New Shrtcut" - отваря се прозорец, там в "Location" - "Вrowse" намираш файла и го задаваш. После пишеш име и т.н по процедурата.

П.П. Гледам на сайта от картинката ти има икона, вероятно за теглене. Пробвай и с нея.
П.П.1 Аз не ги оставям такива файлове в папката за сваляне - периодично я зачиствам. В този случай, преди т.2, премести си файла на подходящо место (евентуално заедно със свалената икона).
boltik - специалист
Здравейте. Как да ги премахна?

Прикачен файл

Bez názvu.JPG
Bez názvu.JPG (88.91 KиБ) Видяна 2780 пъти
montoya - майстор
Отвори my comuter или както е там на Чешки, че не го разбирам и в адресната лента на напиши или пейстни това

Код: Избери всички

%AppData%\Skype\
Изтрий папките на потребителските имена които не желаеш да се появяват в листата за логване в скайп.
boltik - специалист
Ами на ХР откъде се трие?Благодаря за помоща.
simbion - специалист
montoya написа:
Отвори my comuter или както е там на Чешки, че не го разбирам и в адресната лента на напиши или пейстни това

Код: Избери всички

%AppData%\Skype\
Изтрий папките на потребителските имена които не желаеш да се появяват в листата за логване в скайп.

Пак от там триеш, отваря ти се (при мен е така) "C:\Documents and Settings\Simbion\Application Data\Skype"
или казано инъче - отваря там където са папките на скаип, гледаш - има за всеки потребител папка с неговия ник,
цъкваш един път в/у тези никове, които желаеш да затриеш после Shift+delete и си готов :)
Успех :razz:
vvventsi - специалист
boltik написа:
Ами на ХР откъде се трие?Благодаря за помоща.
както колегата по горе беше писал копираш и поставяш това в адресната лента
%AppData%\Skype\ после виж снимките: това за ограденото е потребителя който ползва скайпа ,при теб трябва да са повече папки ако ползват повече потребителя скайпа ,изтрий папките на които потребители искаш и си готов!

Прикачен файл

2.JPG
2.JPG (62.67 KиБ) Видяна 2587 пъти

Прикачен файл

1.JPG
1.JPG (68.3 KиБ) Видяна 2587 пъти
boltik - специалист
Здравейте отново,ами трих-инсталирах и накрайа понаучих някой неща за скайпа,сега,ако няма да е нахално,да ме насочите и към другите,като абв....Изкам да попитам,дали няма в компа място,където стоят тези папки или всяка се намира на строго индивидуално мяасто?Моля,да не ми обръщате внимание на смешно зададените въпроси :wallbash:
valentin112 - специалист
Прегледай си Program Files в диск C.
  • 1
  • 2

Тема "Къде да открия това?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: