Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
sspoko - специалист
Да попитам преди нова година си купих телевизор които чете от външен носител през usb имах няколко филма НD които като ги пусна се губи аудио сигнала /с KMPlayer на компа си вървят нормално/ дай те съвет с какъв софтуер да ги презапиша за да се запази HD формата и да излезе аудиото, и ако може да вградя и субтитрите защото сега са на отделен файл макар че с тях нямам проблеми?
darken_nz - специалист
Проблемите ти със звука са заради кодеци. Телевизора не разполага с нужното за да прочете файла като хората.За какъв файл става въпрос ?
Предлагам ти един по-прост начин. Така или иначе и обработката изисква и време и нерви затова ти препоръчвам първо да се запознаеш с телевизорът си - в инструкциите за употреба трябва да пише какво поддържа, в интернет също може да има инфо само да знаеш модела.После теглиш някой друг релийз и пробваш.
После вече ако има проблеми тогава може да мислим за преработка на файла.
Ако гледаш филми защо не си вземете мултимедиен плеър, или не свържеш тв-то към компютър.
Аз имам AC RYAN и съм доволен за сега, но има и други не по-лоши алтернативи.
Успех! :)
Иначе за презапис (ако го разбираме буквално) ти трябва устройство, а като искаме HD това значи и скъпо, после машината трябва да е мощна, за да работи добре устройството.
В твоя случай говориш за конвертиране. Желателно е когато можем да го избягваме, защото при всяка такава операция се губи от качеството.
bai_bradyra - специалист
Sspoko не си казал какъв ти е телевизора и какъв формат поддържа на видео и аудио. Дай малко повече инфо за да помогнем.

Тема "Въпрос за програма за презапис на видео?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: