Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
ЧИЧО - помощник
Здравейте! Преди няколко дена си качих IE-8 (Бях на IE-6).За сведение на Windows XP съм.Всечко е ОК. Но...!При всяко изключване на компютъра се появяват последователно два прозореца.И това,независимо дали съм правил нещо или просто го включвам и изключвам.Имам ли проблем и как да го оправя? Благодаря предварително!

Прикачен файл

Снимка0042.jpg

Прикачен файл

Снимка0041.jpg
fox_vt - майстор
Това ти показва че скайпа ти е активен демек работи и компа изключва него преди да се изключи.За да не искачат си спирай първо скайпа като се отпишеш и после си спирай компа,не че нещо ще стане и така да си караш но ще трябва всеки път да натискаш end now.
tarlyo - специалист
Проблема е в скайп-а, нещо процеса забива. По- добре го махни от списъка с програми за стартиране с уиндоуса. Може да пробваш и с преинсталация на скайп-а.
bulhomes2 - майстор
То пък ще му е много по-лесно да се отписва всеки път преди да излиза... Карай си така! А ти всъщност защо излизаш? Не може ли да заспива?
ЧИЧО - помощник
Това със изтриването го направих.Инсталирах нов и всичко бе ОК докато автоматично се обнови.
petromaniq - специалист
Ами забрани му обновяването, веднага след като го инсталираш първата му работа е да се обнови :x. !!! Забраната трябва да е зададена от профилите на всички потребители на Skype на ТОЗИ компютър, ако има и други освен теб.
kuger - майстор
От настройки на Skype изключи автоматично зареждане, когато стартираш компютъра.
ЧИЧО - помощник
Така и направих:Качих си 4.2 и забраних обновяването.Получи се ОК.Благодаря на всички!
montoya - майстор
Значи, аз след преинсталация на скайпа нямам такива проблеми, преди това дразнеше при всеки рестарт или гасене на компа. Та в тоя ред на мисли, като преинсталирате скайп нали триете папките му в %appdata% !?

Тема "End Program-Skype" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: