Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
cakev79 - специалист
Здравей те!От година и повече ползвам мобилен нет със една флашка,нз дали така се казва.Та проблема ми сега е следния.Картата е активна и платена.Имам покритие,но никаква скорост на връзката.Като извадя моята карта и я поставя в др флашка става.Знам как се решава проблема,ама новата флашка е 100 лв.Има ли някакъв начин да се оправи старата.Това е моята флашка.
http://www.vivacom.bg/bg/business/devic ... _l/details
Stefan_62 - майстор
Здравей, въпросната флашка е " USB HSDPA MODEM", от един месец и аз я ползвам същата, даже в момента нета ми е през нея/взех го с план 10лв. на месец неограничен нет и модемът ми е безплатен/. Били обяснил какъв план ползваш за нета от Виваком.При мен също не отчита скорост но нета си върви. Много зависи какъв обхват имаш и какъ план ползваш. Колкото по евтин толкова по слаба скорост. При мен в града нямам проблем, но като си отида на село нета ми е бавен, но това се дължи от обхвата и по- евтин план. Модема има 2г. гаранция, ако си го взел от Виваком, така, че твоят щом е от година въри да го рекламираш.
Последна промяна от Stefan_62 на чет яну 19, 2012 10:56 pm, променено общо 1 път.
cakev79 - специалист
плана тук няма значение
Stefan_62 - майстор
Ами обясни по- точно с предплатена услуга ли го ползваш или на далавера. :lol:
jekasus - майстор
Флашката е проблемна, ползвам на др. фирма (Г..... :-D)
Всичко китайско е боклук, но е евтино :?
lux_e_on - специалист
jekasus написа:
Флашката е проблемна, ползвам на др. фирма (Г..... :-D)
Всичко китайско е боклук, но е евтино :?
Е точно тука не съм съгласен,особено както напоследък всичко е китайско,но има читаво и не съвсем читаво.

Тема "проблем с 3G мрежата" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: