Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
gecata82 - специалист
При положение че плащам за 100 МБ, но съм с рутер което предполага по ниска скорост, нормално ли ви се струва това което ми показва теста
Изображение
ArturDent - Почти Безобиден
1. А КОЛКО плащаш и за колко % гарантираност.
2. При 100 Mb карта (на твоя компютър) не можеш да постигнеш 100% защото поне 10% отиват обрано.
3. Рутера ти няма как да ги пусне тия 100 Mb.... само предполагам

П.П. За 100% от тия 100 Mb ще трябва да плащаш хиляди левове.
djjimmy66 - специалист
Добре де, като закачиш кабела директно в компа, какво показва спийдтест-а? А и не си упоменал какъв е рутера - 54, 150, 300 Mbs? Така като гледам резултата от теста - мяза ми на 54, за което си е напълно нормално!
mitko414 - специалист
Не вярвам много на резултатите от speedtest-а, предпочитам да тествам с торент с много сийдъри.
Ако торент клиента ти покаже скорост на теглене от рода на 9 - 10 МБ е добре.
Ама не си писал и дали с жица към рутера или без, има значение.
luul - специалист
Има и друга вероятност, например стената на антивирусната да не позволява достигане на по-висока скорост.
xaus - помощник
Аз до колкото виждам се тестваш на сървър на 50мл. о което е около 80км. от теб... а и 7 ms Пинг е малко високо според мен. Сподели кой ти е доставчика поне.
montoya - майстор
xaus написа:
.... Сподели кой ти е доставчика поне.
На картинката дето е пуснал пише :-D
ISP ......
gecata82 - специалист
Абе ти на това Server Blagoevgrad<50 mi не му вярвай много. То ако сървъра е в Благоевград значи е на най-много 10 км от мен няма как да са 80. Ако е на 80 км то е значи някъде около Перник. :shock:
bulhomes2 - майстор
Преди малко си сложих нов евтин рутер, че стария вече често се налагаше да рестартирам. Стария рутер със сървъра в Свищов дава към 30MB/s, а новия - 4...
Всеки път се заричам, че няма повече да си купувам евтини неща и пак....

Тема "НОРМАЛНО ЛИ Е ТОВА" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: