• 1
  • 2
Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
toni_g79 - специалист
Защо с Мозилата не мога да отворя мейл.бг?С хрома няма проблеми :?Така е от известно време седмица или две,преди нямаше проблеми !!

Прикачен файл

mailbg.jpg
mailbg.jpg (26.25 KиБ) Видяна 2020 пъти
Johny - майстор
При мене отваря. Нещо си пипал където не трябва.

Прикачен файл

sdfa.jpg
toni_g79 - специалист
:afraid: не съм пипал нищо,предполагам настройките на мозилата са се объркали ,но всичко друго се отваря само мейла неще :? :?
MamaMy - майстор
Нещо става с този сайт. Като видях темата и реших да пробвам. Страницата я отварям, но нещо не ми хареса мейла. Преди като му напиша името, то автоматично му добавя отзад мейл.бг. Сега ми вика да въведа нормален мейл адрес. Това добре. Въведох го целия и чакам половин час. Сега пробвах отново и влезе от втория път. :?
SHADOWAWS - специалист
При мен всичко е ОК.
А коя версия на мозила ползваш и под каква ОС? Забелязъл съм, че понякога (много рядко) дава такива проблеми, но не е от браузъра ти според мен.
toni_g79 - специалист
SHADOWAWS написа:
При мен всичко е ОК.
А коя версия на мозила ползваш и под каква ОС? Забелязъл съм, че понякога (много рядко) дава такива проблеми, но не е от браузъра ти според мен.
Vista -64 bit. ,firefox- 11 :)
какво означава това на картинката ?

Прикачен файл

1233.jpg
SHADOWAWS - специалист
Означава че си прецакан за момента, но има надежда! С 2 думи: Обнови си драйвера ;)
toni_g79 - специалист
Не знам как :lol: ,пък и не ми пречи,всичко си върви както трябва.Не знам това що е решило,че картата не работи :-D .
SHADOWAWS - специалист
toni_g79 написа:
Не знам как :lol: ,пък и не ми пречи,всичко си върви както трябва.Не знам това що е решило,че картата не работи :-D .
Ами влез в сайта на АТИ и си намери по-нов драйвер за видеокартата че като гледам, твоя е от лето господне 2008 :-D
А и видеокартата ти си работи, драйвера е морално остарял. С новия драйвер може да имаш и някоя друга глезотийка в +, кой знае :wink:
a_anastassov - специалист
Има версия 12.
Прикачен файл:
M.jpg
M.jpg (78.64 KиБ) Видяна 1945 пъти
  • 1
  • 2

Тема "Мозила не отваря мейл бг?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: