Някой ползва ли интернет от мобилен оператор и доволен ли е? Как е като цена и качество.....общо взето ми трябва бързина колкото да не ми насича некой видеоклип ако пусна 

ebahti написа:Някой ползва ли интернет от мобилен оператор и доволен ли е? Как е като цена и качество.....общо взето ми трябва бързина колкото да не ми насича некой видеоклип ако пуснаПредполагам, че питаш за безжичен /с флашка/, аз ползвам такъв на село. Всичко зависи от района където го ползваш, колкото е по-добро покритието толкова е по-бърз. Когато съм в града нямам проблеми със скороста, но на село е слабичък въпреки всичко ми върши идеална работа, но на село клиповете ги накъсва по някога. Имам и на Вивател, но Мтелският върви по-добре въпреки, че когато си пусках Вивателския ми се кълняха, че имали най-добро покритие и че тяхният е най-бърз
Stefan_62 написа:Имам и на Вивател, но Мтелският върви по-добре въпреки, че когато си пусках Вивателския ми се кълняха, че имали най-добро покритие и че тяхният е най-бързАми на места с почти липсващо покритие на GSM сигнал вивакомския интернет е с прилична скорост и на 2G, мисля че е пуснат и на 900Mhz.
montoya написа: Ами на места с почти липсващо покритие на GSM сигнал вивакомския интернет е с прилична скорост и на 2G, мисля че е пуснат и на 900Mhz.Ами не знам, но на едно и също място/в къщата на село/ М-телският е по-бърз /с по-висока скорост/ от Вивакомският. Не, че им правя реклама, но това е мое мнение и е факт.
За ментелския не знам, но със сигурност на 2G мрежа е много зле, на 3 и 4G може и да е бърз, но на кофти покритие е умрел от всякъде
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: