• 1
  • 2
Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
a_nikolov - специалист
Здравейте колеги,

Не знам дали не съм объркал раздела, ако съм съгрешил нека модератора ме поправи, предварително се извинявам.
От около седмица търся запазен монитор 15". Отказах се отдавна от всякакви сайтове с обяви понеже повечето неща там са използвани като за последно пък и от личен опит след няколко покупки от места дето не ми се споменават вече.
Спрял съм се на два бранда; Dell и Fujitsu Siemens. Търся само във фирми с гаранция за нещо по-качествено, със здрава матрица и добър външен вид. Сайтове има доста, но мониторите, които се предлагат са от 17" нагоре, а при мен няма много място за такъв, пък и бюджета е ограничен.
Ако някой е правил покупка на скоро, има опит с други брандове или просто е доволен от монитора, който използва нека сподели опита си. За мен и за колегите от форума, които също ще правят подобен избор ще е в голям плюс.
Благодаря предварително!
Последна промяна от a_nikolov на пон ное 05, 2012 8:38 pm, променено общо 1 път.
velsi - Почетен майстор
Потърси по заложните къщи. Все още се намират. Няма гаранция, но пък могат да ти го пуснат да видиш как работи и да си прецениш. Аз така си купих за ЦНЦ машината, защото не исках голям.
MamaMy - майстор
Квант сервиз Обади се и питай по телефона. Ако имат наличен иди да видиш на място. Поне ти е близо.
a_nikolov - специалист
Да, погледнах в Квант сервиз, иначе бях забравил за тях. Имат нещо, но чакам да кажат какво си заслужава. И преди съм пазарувал там и имам добри отзиви. Не ми е на път понеже съм от Благоевград, но ще се разберем с момчетата.
Благодаря колега :-D
dadko - майстор
айде, бранд- се досетих какво е, ама какво ще рече "ремаркетиран"?
a_nikolov - специалист
Ето ти едно определение от интернет.

Ремаркетиран продукт.
Внимателно тестван и доведен до функционален еквивалент на нов продукт. Тези продукти са получени в резултат на връщани от клиенти, демонстрационна стока, производствен излишък, или отказани поръчки. Възможно е да имат козметични несъвършенства: липса на аксесоари, дискове, ръководство за употреба по което се различават от оферирания нов продукт. Тези продукти се обслужват от оригиналната гаранция на фирмата производител.
Не трябва да се бърка с продукти втора употреба.

Най-новото което разбрах: продуктите се дели на A, B, C тип. Като "А" е техника без забележка, "B" със драскотини, петна, пукнатини, "C" с много повече и забележими дефекти. Поправете ме ако греша.
Chefo77 - майстор
dadko написа:
айде, бранд- се досетих какво е, ама какво ще рече "ремаркетиран"?
Върнат, подменени важни компоненти и отново на пазара.

Далече си ми, иначе веднага ти давам един CRT Samtron да му се радваш :)
Transporterr - специалист
тука съм намирал най добрите оферти за качествени монитори втора ръка
http://rmania.net/
a_nikolov - специалист
Питах в R mania повечето са над 17". Интерсервиз-20 ми дадоха оферта, чакам снимки да ми пратят.
За CRT имам едно читаво LG, но е много голям и тежки.
  • 1
  • 2

Тема "От къде да купя добър ремаркетиран монитор 15"" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: