Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
petkov_75 - специалист
Прикачен файл:
untitled3.gif
Здравейте!Понеже съм много скаран с компютрите да питам тук,пък дано ми помогнете!Интересува ме,ако премахна (изтрия ) от компютъра дисковете "Е", "F" и "G",които, според мен, не играят никаква роля,ще попречи ли това за нормалната му работа, и ще се освободи ли място в "С" и "D" или не?!Трите диска общо са към 13 GB.Само формат ли трябва да им дам или има и друго?! :? Благодаря предварително! :prayer:
inspo - майстор
Не става с формат.
Има си програми за целта.
Partition magic, Acronis Disk Director и др.
С тях можеш да изтриеш желаните от теб дискови пространства и да ги обединиш с С или D .
Не е трудно, но щом казваш, че не разбираш- намери някой да ти го направи за да не си затриеш ценна информация.
petkov_75 - специалист
С ccleaner ще стане ли или да се обаждам на приятел? :? :-D
Прикачен файл:
untitled1.gif
untitled1.gif (110.52 KиБ) Видяна 1958 пъти
montoya - майстор
Десен бутон върху my computer - manage
В отворилия се прозорец диск мениджмънт, там десен бутон върху диска който искаш да премахнеш и изтриваш партишъна, така на всичките които искаш да ги махнеш.
Като ги изтриеш ще имаш въпросните 13ГБ unallocated пространство. Тогава върху диск Д десен бутон и му добави празното пространство и готово.
Винаги обаче при работа с дискови дялове е хубаво да имаш бекъп на важните за теб неща по хард диска. Не че не могат да се възстановят, но става сложничко.

Тема "Премахване на виртуален диск?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: