Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
genko7 - напреднал
http://www.intel.com/support/motherboar ... 032228.htm Board component diagram – D945PSN това ми е дъното intel.процесора е intel® pentium® D cpu 2.66 GHz.RAM-4GB.захранването е 400 w.искам видео карта да позволява дъщерями да играе игри защото сегашната е най слабото нещо в компа ,предварително благодаря на тези които помогнат,гледам че при другите питате за бюджет да речем до 100 лева.
Fender_str - специалист
Ами те цените от там започват, даже и без да говорим за геймърска карта. Сегашната каква е?
kalpev - специалист
За игри това ще свърши работа:
GV-N220-1GI - NVIDIA GeForce GT 220, PCI-E 2.0 , 1GB GDDR3
Цена с ДДС: 96.58 лв. (62.51 $)
Статус: Доставка до 24 часа!

За още 10 лв. отгоре:
Видео Карта GeForce GT 620 DDR3 2GB/64bit, 700MHz
Цена с ДДС: 107.89 лв. (69.83 $)
Статус: Доставка до 24 часа!

Ако искаш да разгледаш цени, виж тук: http://www.gss.bg/eлектронен-магазин-30 ... l?group=11 (дано не се счете за реклама).

П.С. Нещо не излиза целия линк, копирай го изцяло докрай и го пейстни в нова страница на браузъра ти.
tarlyo - специалист
Тези карти с 64бит шини стават само за шах и табла да играеш.
Автора, кажи какви игри играе щерката, че като знам в къщи, карта под 250лв не върши работа.
genko7 - напреднал
много благодаря,засега все още е на тази игра с колите нитро спийд и от този род.
danaildr - специалист
Ето три карти които си заслужават и са в диапазона до 150лв, едната е на нВидиа, другите 2 на АМД Карта 1, Карта 2,Карта 3.
Обаче според мен с този процесор, няма да можеш да играеш някои от новите игри ... т.е. ще може но ще влачи доста. Дъното подържа и по-добри процесори, ако за в бъдеще планираш нов ъпгрейд и можеш да отделиш финанси, хубаво е да го смениш и него.
genko7 - напреднал
ако не те затруднява дай ми някой пример за процесор който става на това дъно.
danaildr - специалист
genko7 написа:
ако не те затруднява дай ми някой пример за процесор който става на това дъно.

Ето списък с подържаните процесори
всеки един от горната част на таблицата (твоя е най-долу в секцията Pentium D). Разбира се за двата с най-висока производителност се налага пачване на биоса с последната версия.

Тема "смяна на видео карта препоръчайте" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: