Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
ozimen - специалист
Има ли хронология в скайп,която помни дата и час на влизането ми в него.Имам съмнения ,че някой ми влиза в скайпа .
ozimen - специалист
Не искам да сменям нищо,нямам нищо тайно там.Въпросът е имали хронология на влизанията?
tysonlkr - специалист
Хронология на всички влизания на даден юзер няма.
В скайп хронология се пази само на дадения компютър. От сървърите на скайп незнам начин да може да се взима информация за каквато и да е активност :roll:
Spokoiniq - майстор
:lol: @ tysonlkr Явно имаш само един компютър, не обърквай човека
В сървърите на скайп се пази ВСИЧКО ако си дал опция за пазене на хронологията, няма значение от кой компютър и от какъв адрес влизаш.Когато пишеш кореспонденция на един комп, и се прибереш вкъщи на друг и си отвориш скайпа не веднага, но съвсем скоро хронологията ти "наваксва" и се изсипва писаното на другото място, аз си правих експеримент, скайпа в Брюксел ми изсипа хронологията и там, доста досадно всъщност.
BAlexandrov - специалист
Не, на сървърите не се пази. Това става само ако има пуснати едновременно два скайпа за един и същи акаунт и си прехвърлят.
Todor - специалист
BAlexandrov написа:
Не, на сървърите не се пази. Това става само ако има пуснати едновременно два скайпа за един и същи акаунт и си прехвърлят.
Дам така е.
Leon - специалист
През деня си пиша на служебния компютър.
Прибирам се, пускам домашния и след 5 - 10 - 30 мин. се появява писаното от служебния.
На другия ден същото се случва и на служебния, вижда се писаното от домашния.

Помни кучето!

Кви са тез сървъри и ква им кирията - не знам!

п.п. Когато са пуснати и двата (служебен и домашен) с еднакъв акаунт, излиза едновременно и на двата.
ivanovrg - специалист
Leon написа:
През деня си пиша на служебния компютър.
Прибирам се, пускам домашния и след 5 - 10 - 30 мин. се появява писаното от служебния.
На другия ден същото се случва и на служебния, вижда се писаното от домашния.

Помни кучето!

Кви са тез сървъри и ква им кирията - не знам!

п.п. Когато са пуснати и двата (служебен и домашен) с еднакъв акаунт, излиза едновременно и на двата.
това се получава когато си писал с някои от един компютър и като се прибереш човека с който си писал е още онлине и от неговия препраща на твоя
скайп нямат сървари

Тема "Въпрос за скайп" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: