Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
MamaMy - майстор
Намерих тези снимки в една книга на руски за програмиране на IBM 360. За моя изненада докато разкъсвах книгата на коли за да си направя подпалки за печката мярнах и картинки. В цял кашон с книги по програмиране това са първите картинки които виждам. Веднага ги сканирах. Имам приятел който е върл ретро маниак и ще се изкефи. Ако някой пък е виждал нещо такова на живо или притежава такова и е склонен да се раздели с него на някаква цена или бартер, веднага ви свързвам.

Изображение
mumar - специалист
С такива книги ли имаш предвид или с машината :?
Ако се тръшна из мазата може и да понамеря подобни книжки,
но вече съм забравила какво беше по онова време ...
Тези дни ще опитам
MamaMy - майстор
Машини. Книгите и аз ги ползвам за разпалки. Това май са единствените книги които с времето губят стойността си. Имам още около 1 м3 книги и ще трябва да минавам на вестници. Рекламните списания нещо не дават добра температура :-D
Gnus - специалист
Всичко е от технологията на печат. Най-добре горят вестниците отпреди 25 и повече години, защото са използвали някакви мастила, които се разтварят с газ за горене.
crez - майстор
Четейки това откривам че много съм остарял :lol: Започнал с програмиране на перфокарти, интересна машинка беше. Стажа си в университета карах на такава машина страниците от обясненията с които MamaMy си подпалва печката. Боже мой, как бързо върви времето, за технологиите не говоря.

Тема "Ретро" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: