Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
Здравейте !!! Компютара ми прави много странен проблем.Когато го включа на монитора излизат различни цветове като дъга след като поработи така 5 минутки изключвам го и пак го включа и всичко е наред натоварвам видео картата без проблеми.Ходих на сервис и те ми казаха че съм имал две видео карти едната е на дъното другата ATI Radeon X1550 е отделно и била изгоряла казаха ми че са включили само другата да работи но проблема си остана същият и не съм ходил повече. Въпросът ми е как мога да се оправя сам с това имам технически умения чувал съм че ги пекът във фурната и някви подобни.Може ли проблема да е от някой кондензатори или чипа е заминал а забравих да спомена че на самата видео карта вентилаторчето и трудно се върти дори понякога не тръгва. Ще пробвам всичко възможно преди да си купя друга.
ArturDent - Почти Безобиден
Ами смени вентрилаторчето.
tysonlkr - специалист
Щом и при двете видеокарти ти прави един и същ проблем, да не би проблемът да е в монитора ти :?
Вентилатора щом не върти е за смяна, както вече те посъветваха :wink:
Johny - майстор
murosl написа:
............имам технически умения чувал съм че ги пекът във фурната и някви подобни.
Да не забравиш да посолиш преди да сложиш във фурната! :wink:
MamaMy - майстор
Те вересиите на господ не свършват. Аз съм чувал и по лоши неща от такива :)
pipilica - майстор
Пробвай монитора на друг комп. или твоя комп. на друг монитор което ти е по-лесно.

Тема "Видео карта ATI Radeon X1550" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: