Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
jinio - специалист
Здравейте, имам следния проблем: на microSD картата 4гб, имам около 4 файла които се намират в една папка, а самата папка се на мира в друга папка която DCIM, големината им е около 1.80гб, проблема се изразява в това че каквото и да опитвам не мога да ги изтрия, уж изчезват, но като се върна пак са си там. Кажете моля Ви как да ги премахна, пробвал съм с формат, не става, както и с една програма на HP същото положение? Благодаря ви предварително!!!
goodkat - специалист
Здравей.

Ако използваш картата със SD адаптер (както правят повечето обикновено), виж дали на него има едно LOCK чопче, да не е заключено. Бутни го и пробвай така. Виж картата да не е write-protected.
jinio - специалист
Не става с въпросната програма, пробвах и да изтрия файловете под ДОС, пак нищо, проверил съм да ли не е копчето за заключване, не е в правилното положение си е.
Тани - модератор
Да не е заразена с вирус и/или компютъра да ти е заразен с вирус, който качва въпросните файлове всеки път?
jinio - специалист
Нямам вирус интересното е че не може и да се качват файлове, значи извадих въпросната камера от устройство за записване на видео и се получи те така.

Тема "Проблем с microSD карта" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: