Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
Помогнете да махна гадната реклама излизаща отляво на десктопа! :x Преинсталираха ми компа и сега не мога да се оправя с настройките! :sad:
Прикачен файл:
ScreenHunter_001.jpg
Инсталирай си добавка против реклами! https://addons.mozilla.org/bg/firefox/a ... us/?src=ss
:) Виж как изглежда форума при мен! Изрязал съм всички реклами и излишни банери да не ми тежи:

Прикачен файл

Клипборд02.jpg
Гледам че си с лисицата? Слагай това, и няма да виждаш тъпите реклами на които никой не клика и от които никой не купува. Само бавят и досаждат. Това:
Весела Коледа !
:partyman:
P.S. И колегата "мамаму" гласува за същото. :-D
Аз съм с Хром, ама това което е на скрийншота ми прилича на Search таб, като може да е и от инсталиран адон.
Павчо, кажи нещо повече за този адон (като на първолак от миналия век), иначе благодарско на хидрата и на мама- засега май се отървах от тази гад! Този адон нещо ми изглежда познат.... :? - май ми се мяркаше тия дни!????
Изглежда ми на запаметено търсене, за крушки, какво става като цъкнеш хикс-чето в ъгъла?
В моята антивирусна има опция или каквото е "Чистач на браузъри".Цъкаш на него и разкарва всички такива.
На другия лаптоп съм с друга антивирусна и си го изтеглих и само като добавка.
Ето го:
Прикачен файл:
Untitleda.jpg
Като натисна хикса, изчезва рекламата, но като отворя нова страница тя пак се появява! В други сайтове и форуми също ми се появяваше, но съдържанието май е различно!
Виж в Инструменти/ Добавки дали не е инсталирана тази твоя мъка...
Другия вариант без да я деинсталираш е да видиш дали не е в Изглед/ Странична лента или Лента с добавки.
ОК! Веднага щом си завзема компа от детето ще пробвам!
от naB4o » чет дек 26, 2013 11:36 pm
Както каза инспо, и за мен е нещо такова, погрешно инсталирана добавка или нещо такова. Не че Ад-блок не помага, ама все едно да лекуваш 1 нещо с лекарство за друго, което разкарва всичко наред.
Ха-ха! Деинсталирах Ад-блока за малко, за да потърся друг начин да ги премахна, но не успях, и когато го инсталирах отново....той вече не ги чисти - рекламите си се появяват (рестартирах и компа но...!) Ще откача и за днес спирам - утре пак!
Имаш Adware намърдан в системата. Опитай с тия 2 приложeния - би трябвало да го разкарат
1. Junkware removal tool и 2. AdwCleaner
Със горните приложения нищо не направих, но се оказа, че ад-блока бил изключен, въпреки че е инсталиран! :? Включих му всички неща за включване, и вече я нямааа!! :prayer:
Привет и от мен :) Да кажа само че това са приставки , които се качват автоматично при теглене на определени програми или същите ги имат в себе си и при преинсталация . Също ..Дано да не е това но има и едни гадинки дето се набутват в браузъра ..Най - вече влизат в хрома .
Решението с адд блок е добро ...Но !!! Това не премахва гадинките от компа ви ...
Съвета ми е : Проверете за нови или странни приставки .. Или ги изключете една по - една в които се съмнявате .
Другият вариант е : emsisoft emergency kit . Това е тип скенер и лови подобни неща . Няма да пречи на вашата антивирусна програма .
Давам ви 100 % Гаранция че ако направите това което написах ..Няма да ви е нужен АДД Блокер . Също и да допълня че по - някой път тези тъй наречени пиставки могат да забавят и скоростта на вашият интернет трафик / компа ви /.
Приятен ден от мен и се надявам да ви бъда полезен .:)
Благодаря! Наистина компа по-бавно зареждаше и накрая го преинсталирах (носих го във фирмата на която разчитам за това) и сега нямам тези проблеми! Но и от преинсталацията хич не съм доволен - не е това което беше, но...Добре дошъл при нас!
Това го бях лепнал и аз преди време. Оказа се, че не е добавка, а отделна програмка, която се е инсталирала и дори присъстваше в списъка с програми в контрол панел. Не помня наименованието, но помня, че за да я махна използвах Adware-Removal-Tool-v3.8, защото нормалното унинсталиране не даде резултат. Защо точно него? Него бяха препоръчали някъде из резултатите в Гугъл, след като се разрових за решение на проблема и наистина ми свърши работа. А иначе най-лесният начин да се рабере дали проблемът се създава от добавка е да се ползва опцията на браузъра "рестартиране с изключени добавки". Това е за Firefox, но предполагам, че и при другите има такава опция.

Включи се в дискусията:

 Отговори   Нова тема Абонирай се

Сподели темата:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:

Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?

Върни се в “Компютри и периферия”