Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
Здравейте!

Изпадна ми доста добра оферта за плазмен панел fujitsu 42''. Все-още не съм го купил. Проблемът е, че няма вграден TV тунер, а аз искам да го използвам и за телевизор. Прочетох тук в една от темите какво се е изписало за качеството на картината, но там не ставаше въпрос за толкова голям екран-това има ли значение? Другото, което не ми стана ясно, е дали някак без тунер мога директно да пусна сигнала от декодера на сателитната телевизия и/или трябва (по-различен) тунер за целта.

Панелът има вградени говорители, има и канали за звук.
Освен това има: VGA (HD-15) и DVI
По-долу закачам и снимка с всички входове.

Благодаря предварително!

Прикачен файл

42.jpg
montoya - майстор
Мисля само през скарт-а ще може да се пусне телевизия от приемника, качеството обаче си е гола вода на и без това слабите ни като излъчване телевизии
sstefanov - майстор
Виж какви изходи имаш на декодера и действай.
lokes - напреднал
Velislavgv написа:
Здравейте!

Освен това има: VGA (HD-15) и DVI
Щом имаш DVI , спокойно можеш да го свързваш с цифров приемник чрез HDMI кабел, а към телевизора има преходници, HDMI към DVI.
Duke_BG - специалист
я да уточним първо каква телевизия искаш да гледаш ?
1.ефирна цифрова
2.кабелна аналогова
3.кабелна цифрова ???

1. там нямаш грижи - просто си подбери правилния декодер
2. тук може да ти свърши работа някое видео или DVD с тунер
3. никакви грижи защото така или иначе имаш декодер и телевизора ти е само като монитор
montoya - майстор
дюк ти само последното мнение ли четеш!?
Velislavgv написа:
Другото, което не ми стана ясно, е дали някак без тунер мога директно да пусна сигнала от декодера на сателитната телевизия и/или трябва (по-различен) тунер за целта
Duke_BG - специалист
montoya написа:
дюк ти само последното мнение ли четеш!?
Velislavgv написа:
Другото, което не ми стана ясно, е дали някак без тунер мога директно да пусна сигнала от декодера на сателитната телевизия и/или трябва (по-различен) тунер за целта
това със сателитния приемник ми е убягнало но тогава спада към точка 3

Поздрави

Тема "42'' Плазмен панел-функция телевизор" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: