• 1
  • 2
Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
stiv1961 - майстор
Не знам какво стана( хич и не разбирам), от известно време хрома не ми превежда страниците на български :? Пита ме, чукам за превод и това е- остава си оригинала. Четох, търсих решение, но или съм проЗ или има нещо друго. Преинсталирах браузъра, но пак същото :?

Прикачен файл

ScreenShot002.jpg
Johny - майстор
При мене я преведе. Там горе вдясно има опции и падащо меню. Погледни да не би някой "да ти е помогнал", като е забранил превода. Странното е че пише, че страницата е преведена. Опитай с друг език.
stiv1961 - майстор
Ами опитах
Прикачен файл:
ScreenShot001.jpg
ScreenShot001.jpg (116.48 KиБ) Видяна 1621 пъти
И настройките мисля са както трябва
Прикачен файл:
ScreenShot002.jpg
ScreenShot002.jpg (32.13 KиБ) Видяна 1621 пъти
Не ще и не ще :?
Johny - майстор
За това с червената стрелка ти говорех. И другото - отвори страница на друг език, различен от английският, да видиш дали ще я преведе.

Прикачен файл

Без име.jpg
stiv1961 - майстор
По- горе страницата е на френски- франс футбол. Не ми я преведе. А в опции положението е такова
Прикачен файл:
ScreenShot001.jpg
ScreenShot001.jpg (57.45 KиБ) Видяна 1587 пъти
И пак нъцки :? Пробвах и друго- превод на страницата на руски. И пак същото- изписва, че е преведена а всъщност не е
Прикачен файл:
ScreenShot002.jpg
ScreenShot002.jpg (102.64 KиБ) Видяна 1587 пъти
Johny - майстор
Накрая на настройките има опция "Възстановете настройките на браузъра към първоначалните им стандартни стойности" - опитай и това. Другото - деинсталирай и след това почисти регистрите и всякакви следи от програмата, преди да я инсталираш на ново.
Успех!
stiv1961 - майстор
Да съм тъп, ама колко да съм тъп :? Пробвах с "Възстановете настройките на браузъра към първоначалните им стандартни стойности"- никаква промяна. Деинсталирах хрома, изметох всичко с CCleaner( два пъти), инсталирах хрома пак и..... пак същата работа :?
Johny - майстор
Предавам се! :prayer:
Последно остава - възстановяване на системата, ако имаш подходяща точка за това.
stiv1961 - майстор
Показва 12.3.2014 г., което не ме устройва :sad:
tarlyo - специалист
В Application data почисти ли? Настройките на Хрома са там.

Може да пробваш с този хром, ао искаш. Портейбъл е, не се инсталира.
  • 1
  • 2

Тема "Автоматичен превод" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: