Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
Lisko - майстор
Някой правил ли е нещо нестандартно от чаркове на мишка ?
Често се случва че ми изпадат в ръцете бракувани мишки, някои от които и нормално работещи, просто много изтъркани (или кирлясали) и се чудех как би могло да се вкарат в употреба ?
Червените диоди ми се виждат добри като яркост, жицата би могло да се ползва да си захраниш някоя джаджа с 5 волта от компа, малките ключенца не мога да се сетя за какво. Нещо друго ?
:?:
fox_vt - майстор
Можеш да завържеш една да виси от стола да си играе котето.От скол колелцето можеш да си направиш пумпал да си имаш занимавка на бюрото в работа,ако бачкаш на бюро.Също можете с приятели да се състезавате за най далечно мятане като на гюле-тия със мишки с топче са с предимство че тежат доста и мноу летят.
Lisko - майстор
Еее, топчето е класика ама с топче трудно се намират вече.
Котка нямам. :-(
Пумпала - да, това го бях забелязал.
hidrazin - майстор
Също така удряне на мишка в дувар. Хващаш за опашката и я избръмчаваш в стената. Печели този, чиято мишка се разлети на на-много парчета. :-D
Тая игра съм я играл с няколкостотин телефона, няколко хиляди радиолампи (измежду тях и такива по-големи от компотен буркан) и поне двадесетина GSM-а. Разбира се и с други неща ама най-готино беше с радиолампите. От обикновените телефони (тези с кабел) бързо ти се уморява ръката. Много бяха тежки а GSM-ите не вадят хубав звук.
Сега се замислям за пускане на компютри и лаптопи от високо. На първо време имам 20-30 броя за пускане. Въпроса е от къде? Живея на седмия етаж плюс гаражи - стават осем етажа ама ще има проблеми с комшиите. Долу ще трябва да отцепвам района със сигнална лента и да слагам хора за да вардят периметъра. :?
:partyman:
sstefanov - майстор
Може ли следващите радиолампи, вместо да ги трошиш, да ми се обадиш? :-D
hidrazin - майстор
:? Май няма да може. Свършиха. Беше инцидентно - един самосвал от тези сините ЗИЛ-ове с нови радиолампи. По спомен бяха някъде към 4500 броя. Сори. :sad:
:partyman:
stiv1961 - майстор
Хидра, голям заличител си, Арнолд Шварценегер ряпа да яде :-D
inspo - майстор
На един колега баща му си беше вързал панталоните с кабела, а мишката си пъхнал в джоба :-D
Duke_BG - специалист
някъде бях видял снимка на мишка вързана вместо въженце на тоалетното казанче :)
ама и тия казанчета на високо са на изчезване :-D
nikolson - майстор
Все пак идеята на търновската лисица ми харесва най-много. Игра на котка и мишка... :-D

Тема "Чаркове от мишка - полезни за какво ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: