Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
bulhomes2 - майстор
От скоро съм с win8 и все още го разучавам. Но и гугъла не ми показа подобен проблем и евентуално решение.

Лаптопа е нов с купешки инсталиран уиндоус. Работи си чудесно, свързва се със всичките ми рутери и си ровя в нета без проблеми. Уиндоуса има едно приложение "магазин" с което ме подканя да си го ъпдейтна до 8.1, вероятно има и други шукарийки. Обаче като го пусна
Прикачен файл:
Graphic1.JPG
Graphic1.JPG (44.45 KиБ) Видяна 1165 пъти
и нямам шанс за никакви опции. Ще се повторя, че в същото време нет си има колкото щеш. Ще бъда благодарен ако някой е попадал на този проблем и сподели решението.
tysonlkr - специалист
Да предупредя, че не съм много запознат със 8-цата, но според мен това приложение работи/търси определена връзка, която е по подразбиране. Щом не можеш да влизаш в настройките му, осигури му някаква друга връзка с интернет, по кабел :wink:
Този уиндоус е едно голямо недоразумение. За лаптопи изобщо не става, голяма жертва е да го ползваш на лаптоп.
bulhomes2 - майстор
Пробвах с кабел - пак не става. Утре ще звънна на офиса на Майкрософт и ще пиша за резултата.
tysonlkr написа:
...За лаптопи изобщо не става, голяма жертва е да го ползваш на лаптоп.
Не виждам някаква кой знае каква разлика от седмицата. Но проблемите, които ми правеше тя си ги има и тук. Но не се оплаквам. Трябва да се върви напред. Някога мрънкахме и за ХР-то след 98...
kalpev - специалист
Ооо, аз се борих с този STORE (Магазин), голяма дивотия е.
Първо трябва да си създадеш Microsoft акаунт в hotmail.
След това задължително трябва да отидеш в Settings->Change PC Settings->Users и да си активираш акаунта като trust като следваш инструкциите, след което няма да имаш проблеми с Магазина.
bulhomes2 - майстор
Абе тия били ебаси бедната фирма. 2 телефона посочени. С единия сигнала винаги е туу-тии-тииии (невъзможно свързване), а другия е достъпен само за стационарни абонати на една от телефонните компании. Па мойте телефони са достъпни за всички... Силно се съмнявам, че повече никога няма да платя за Windows.

Стана като си влязох с майкрософтския акаунт. Това "trust" не го намерих, че ми е на български, че да си преправя администраторския акаунт.

Тема "Win 8 ми казва, че нямал нет, а си сърфирам???" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: