Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
gogo7777 - майстор
Здравейте, много странно започна да се държи уиндолса. Много се бави като съм в интернета. Тия приети пакети какви са......да не е настинал уина нещо или нещо е от настройките. Нямам антивирусна, не съм бъзикал нищо друго.....Ето един скрииншот.
Прикачен файл:
untitled 2.JPG
sstefanov - майстор
Това са пакети с данни, които са приети.
gogo7777 - майстор
Да, предполагам, но защо са толкова много? Има ли нещо нередно...... :?
montoya - майстор
Нормално е, даунлоуда винаги е повече от ъплоуда, т.е ти като отваряш даден сайт сваляш някакво съдържание като кеш за да го разгледаш, трафика от видеообменниците също е към теб
inspo - майстор
Теглиш ли нещо?
Ако не теглиш ми се струва ненормално предвид времето за което са отчетени пакетите.
Виж при мен как е. Днеска не съм дърпал нищо. Само ровене в нета.

Прикачен файл

111.JPG
111.JPG (65.1 KиБ) Видяна 1494 пъти
gogo7777 - майстор
Не съм теглил тогава........като забави нета проверявам и винаги са станали милиони приети пакета. Сигурно е някой вирус..... :x
hidrazin - майстор
Сериозно количество пакети. :? Взех че пробвах как е при мен. За 10 минути гледане на телевизия от 43-та го 53-та минута на таймера успях да дръпна около 250 000 пакета. Това като се има в предвид че по това време нета не е много добър и HD-то насичаше. Ама тези 31 млн. пакета за по-малко от час и то като нищо не си теглил?
Прикачен файл:
Пакети.JPG
Пакети.JPG (110.84 KиБ) Видяна 1477 пъти
Ако искаш да дръпна някой филм и да сравним как е?
:partyman:
fox_vt - майстор
Моите са 19млн на 122млн за малко по малко от 5 часа.Ровене в този и подобни сайтове 2 часа писане в скайп и т н без никакви тегления на големи неща.
gogo7777 - майстор
Не, не е от тегленето, пробвах. Рестартирам връзката и се оправя.........временно. До сега съм забелязал, инсталирам ли Скайп и до месец-два уиндолса се скапва.....инак карам с години. Май и сега е така :-D
tarlyo - специалист
Моите за 7 часа, без да е сваляно нищо:
Прикачен файл:
Заснемане.JPG
Заснемане.JPG (34.99 KиБ) Видяна 1468 пъти

Тема "Какви са тия пакети?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: